Elastinen muuttui isyyden myötä.

Vain elämää -ohjelmasta muodostui Elastiselle vedenjakaja – ”Olen viiden viime vuoden aikana aikuistunut 10 vuotta!”

Uutiset | 14.10.2019 19:02

Kotimaiseen räppikermaan lukeutuvan Kimmo "Elastinen" Laihon, 38, elämässä on tapahtunut valtavia mullistuksia sen jälkeen, kun hänet nähtiin edellisen kerran Vain elämää -ohjelmassa 2014.

– On hauskaa, millainen vedenjakaja siitä ohjelmasta muodostui. Sen jälkeen elämässäni on sattunut kaikki isoimmat asiat: tuli perhe, kovimmat biisimenestykset, suurimmat rundit ja areenakeikat, hän hehkuttaa Seiskalle.

– Tänä kesänä tuli taas hyvä hetki piipahtaa siellä Satulinnassa. Jos seuraavista viidestä vuodesta muodostuu yhtä rajut, niin aikamoista!

Isyys ja muut elä mänkokemukset ovat kasvattaneet Elastista roimasti. – Koen, että olen viiden viime vuoden aikana aikuistunut vähintään 10 vuotta!
Isyys ja muut elämänkokemukset ovat kasvattaneet Elastista roimasti. – Koen, että olen viiden viime vuoden aikana aikuistunut vähintään 10 vuotta!

Lue myös: Elastinen ja VilleGalle herkistyvät totaalisesti Vain elämää -jaksossa: raavaat räppärit itkevät avoimesti – ”En muista, että olisi koskaan käynyt noin”

10 vuoden aikuistuminen

Elastisen ja tämän Riina-vaimon perheonni täydentyi alkuvuodesta tyttövauvalla. Avioparilla oli entuudestaan parivuotias poika. Elastinen joutuu hieman hakemaan sanojaan kuvaillessaan, miltä isyys tuntuu.

– Upealta. Isyys on maailman luonnollisimpia asioita. Vasta se herättää tietyt puolet ihmisessä esiin. En esimerkiksi vielä viisi vuotta sitten Vain elämää -leirityksessä edes tiennyt, että minusta löytyy sellainen puoli, Elastinen hämmästelee.

– Koen, että olen viiden viime vuoden aikana aikuistunut vähintään 10 vuotta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto ja Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!