Vain elämää -Aki Tykki Me Naisissa perheen perustamisen suurista suruista – kaksi keskenmenoa: Valmistauduimme melkein pahimpaan!

Uutiset | 03.05.2018 13:45

Happoradio-yhtyeen laulaja, sanoittaja ja säveltäjä Aki Tykki kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa perheen perustamisen suruista ja onnesta, joka täydensi hänen ja Tuulia-vaimon elämää kaksi vuotta sitten. 

Pari koki keskenmenon ensimmäisen kerran vain muutama päivä positiivisen raskaustestin tekemisen jälkeen. Myös toinen raskaus meni kesken. 

 - Tajusin, että minun pitää olla tässä se kallio. Olisin tukena, tapahtui mitä tahansa. Minulla ei ollut varaa päästää itseäni masentumaan, Aki kertoo haastattelussa. 

"Avoimuus on parasta vertaistukea"

Keskenmenot olivat jättäneet sellaisen jäljen, että pelko varjosti Akin ja Tuulian kolmatta raskautta. 

- Valmistauduimme melkein pahimpaan. 

Kaikki meni kuitenkin hyvin. Parilla on pian kaksi vuotta täyttävä poika. 

Lue lisää: Aki Tykki avautuu piporiippuvuudestaan sekä 2-vuotiaasta pojastaan: ”Vain elämää -ohjelmaan lähtö oli pojalleni hieman kurja!”

- Harva kertoo keskenmenoistaan, koska kokemus on niin henkilökohtainen ja synkkä. Emme mekään puhuneet niistä tuoreeltaan. Avoimuus on kuitenkin parasta vertaistukea. 

 

Henkilön Aki Tykki (@akitykki) jakama julkaisu

Aki nähdään parhaillaan supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa. Huomenna perjantaina (4.5.) vietetään Kasmirin päivää, jossa Aki tulkitsee upeasti yhden partasuisen miehen kappaleista. 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!