Aki Tykki avautuu piporiippuvuudestaan sekä 2-vuotiaasta pojastaan: ”Vain elämää -ohjelmaan lähtö oli pojalleni hieman kurja!”

Uutiset | 22.04.2018 22:09

Suositun Happoradio-yhtyeen solisti Aki Tykki, 42, nähdään pipo päässä niin keikoilla kuin haastatteluissa, joten piposta on tullut jo yleinen käsite Happoradio-fanien keskuudessa.

– Piporiippuvuus alkoi suunnilleen vuonna 2005, kun olimme Lapissa kiertueella ja soitimme ulkoilmakeikkoja. Pipo tuli käytännön sanelemana, Aki kertoi Vain elämää -ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Lue myös: Seiska vieraili Happoradion keikkabussissa: enää ei läträtä tiukalla viinalla!

Lopulta pipo jäi Akin päähän myös bändin sisäkeikoille.

– Se alkoi olla isompi juttu muille kuin minulle. Nyt se on päässä eikä lähde pois. Laskin vuosia sitten viimeksi piponi, ja niitä oli 30. Laitan välillä pipoja myyntiin ja osan kiertoon, kun niitä kasaantuu.

– Ostan ne sovittamatta. En tykkää sovittaa kaupassa pipoa, koska se on mielestäsi sama asia kuin sovittaisi alushousuja, Aki naureskelee.

Lue myös: Entinen Vain elämää -tähti Irina kuittailee sarjaan osallistuvalle Aki Tykille: "Aina tuon v...tun Tykin on lykättävä naamansa joka ohjelmaan"

Akin pitää keikkaelämän lisäksi kiireisenä kaksi vuotta täyttävä poika.

– Hankalinta tässä työssä on moninkertainen ikävä kotiin, kun siellä on pieni jäärä odottamassa. Mitä vanhemmaksi hän tulee, hän tajuaa, että isi lähtee töihin. Vain elämää -ohjelmaan lähtö oli hieman kurja, kun poika piti matkalaukuista kiinni, vaikka ei hän varmasti ihan tajunnut, mistä on kyse.

KATSO VIDEO: Tältä näyttää uusi Vain elämää -kausi - katso paljon paljastava traileri! Ainakin nämä biisit kuullaan ohjelmassa

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!