Uusista pahoinpitelyistä syytetyn Heikki Koskelon ja Clara Blomqvistin näkemykset poikkeavat toisistaan: ”En varmasti ole lyönyt”

Uutiset | 29.11.2020 16:02

Iskelmätähti Heikki Koskelon, 36, pahoinpitelysyytteet kaatuivat toissa perjantaina Helsingin käräjäoikeudessa. Häntä syytettiin Clara Blomqvistin, 37, kahdesta pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta.

Syytteet kaatuivat näytön puutteeseen. Käräjäoikeuden mukaan Heikin ja Claran ristiriitaisia kertomuksia ei voida pitää kumpaakaan toista uskottavampana. Tuomio ei ole lainvoimainen.

On-off-pariskunnan käräjöinnille ei näy kuitenkaan loppua, sillä seuraavaksi heidän riitojaan ruoditaan Kajaanissa. Heikkiä syytetään joulukuussa peräti kahdesta pahoinpitelytapauksesta.

Lue lisää: Oikeusrumba jatkuu! Heikki Koskeloa syytetään jälleen on/off-naisystävänsä pahoinpitelyistä!

Vuoden 2011 tangoprinssin oikeuspiina jatkuu seuraavaksi Kajaanissa joulukuun alussa.
Vuoden 2011 tangoprinssin oikeuspiina jatkuu seuraavaksi Kajaanissa joulukuun alussa.

”Tukevassa humalassa”

Seiska on saanut myös lisätietoja jo Helsingin käräjäoikeudessa käsitellystä kahakasta. Clara kertoi kuulusteluissa varsin seikkaperäisesti syytteisiin johtaneen yön tapahtumista.

Kuulustelujen mukaan pariskunta oli ollut viettämässä iltaa helsinkiläisravintolassa tuttavapariskunnan kanssa. Claran mukaan riita alkoi ravintolan edessä.

– Heikki oli tukevassa humalassa ja alkoi haukkua minua ja huutamaan minulle. Hän nosti minua ilmaan takkini kauluksesta siten, että kaulus kuristi hieman minua, tanssinopettaja on kertonut poliisille.

Pelkäsi Heikin raivoa

Clara kertoo kuulusteluissa päässeensä kotiin ja heränneensä Heikin tekemään väkivaltaan. Claran mukaan iskelmätähti olisi repinyt hänet sängystä ylös molemmista korvista ja paiskannut lattialle.

Tanssinopettajan mukaan Heikki etsi tilanteessa hänen puhelintaan ja repi verhotkin alas. Clara kertoi Heikin epäilleen häntä uskottomuudesta. Clara väitti myös, että Heikki olisi lyönyt häntä.

Rikosilmoituksessa Clara kertoi myös “pelkäävänsä henkensä edestä Heikin raivoa”. Hänen mukaansa uhkauksia on tullut vuodesta 2017 alkaen.

– Heikki on useamman kerran uhannut tappaa minut, Joko itse tai laittamalla ”pojat” asialle.

Lue lisää: Esitutkintamateriaali paljastaa rajuja yksityiskohtia Heikki Koskelon ja Clara Blomqvistin pahoinpitelykohusta: uhkailua, raivoa ja uskottomuusepäilyjä!

Clara kertoo illan tapahtumista esitutkintamateriaalissa seikkaperäisesti.
Clara kertoo illan tapahtumista esitutkintamateriaalissa seikkaperäisesti.

”Pukimme toisiamme”

Heikin oma kertomus poikkeaa todella paljon Claran versiosta. Hän ei muista nostaneensa silloista kumppaniaan ilmaan tämän takin kauluksesta ravintolan edessä.

– Minulla on vaan muistikuva siitä, kun Clara tuli tosi kovasti päälle. Hän kimpaantui ihan yhtäkkiä, olen varmaan pukannut hänet käsillä pois, Heikki kertoi kuulusteluissa.

Laulaja ei kertomansa mukaan myöskään nostanut silloista naisystäväänsä sängystä korvista vaan paidasta. Heikki myös kiisti Claran lyömisen.

– Ei pidä paikkaansa. Nostin hänet, siinä pukimme toisiamme, en varmasti ole lyönyt. En ole tässä maailmassa ketään. Asioita käytiin huutamalla läpi, Heikki selvitti.

Lisäksi hän kiisti uhanneensa tappaa Claran. Heikki myös kertoi Clara tulleen hänen luokseen Kajaaniin omasta tahdostaan.

– Kiistän pahoinpitelyn sekä laittoman uhkauksen. Myönnän, että olemme asunnossa riidelleet, väkivaltaa ja pahoinpitelyä ei ole varmasti ollut, Heikki kiteytti näkemyksensä kuulustelun lopuksi.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!