Clara Blomqvist ja Heikki Koskelo

Esitutkintamateriaali paljastaa rajuja yksityiskohtia Heikki Koskelon ja Clara Blomqvistin pahoinpitelykohusta: uhkailua, raivoa ja uskottomuusepäilyjä!

Uutiset | 28.11.2020 09:16

Iskelmätähti Heikki Koskelon, 36, pahoinpitelysyytteet kaatuivat toissa perjantaina Helsingin käräjäoikeudessa. Häntä syytettiin Clara Blomqvistin, 37, kahdesta pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta.

Syytteet kaatuivat näytön puutteeseen. Käräjäoikeuden mukaan Heikin ja Claran ristiriitaisia kertomuksia ei voida pitää kumpaakaan toista uskottavampana. Tuomio ei ole lainvoimainen.

On-off-pariskunnan käräjöinnille ei näy kuitenkaan loppua, sillä seuraavaksi heidän riitojaan ruoditaan Kajaanissa. Heikkiä syytetään joulukuussa peräti kahdesta pahoinpitelytapauksesta.

Lue lisää: Oikeusrumba jatkuu! Heikki Koskeloa syytetään jälleen on/off-naisystävänsä pahoinpitelyistä!

 Vuoden 2011 tangoprinssin oikeuspiina jatkuu seuraavaksi Kajaanissa joulukuun alussa.
 Vuoden 2011 tangoprinssin oikeuspiina jatkuu seuraavaksi Kajaanissa joulukuun alussa.

”Tukevassa humalassa”

Seiska on saanut lisätietoja jo Helsingin käräjäoikeudessa käsitellystä kahakasta. Clara kertoi kuulusteluissa varsin seikkaperäisesti syytteisiin johtaneen yön tapahtumista.

Kuulustelujen mukaan pariskunta oli ollut viettämässä iltaa helsinkiläisravintolassa tuttavapariskunnan kanssa. Claran mukaan riita alkoi ravintolan edessä.

– Heikki oli tukevassa humalassa ja alkoi haukkua minua ja huutamaan minulle. Hän nosti minua ilmaan takkini kauluksesta siten, että kaulus kuristi hieman minua, tanssinopettaja on kertonut poliisille.

Clara sanoo tilanteen aiheuttaneen kipua ja kokeneensa sen nöyryyttäväksi.

– Heikki on iso ja vahva mies. Minun piti vain päästä äkkiä kotiin turvaan. Heikillä ei ollut avaimia asuntooni, Clara on lausunut kuulusteluissa.

 Clara kertoo illan tapahtumista esitutkintamateriaalissa seikkaperäisesti.
 Clara kertoo illan tapahtumista esitutkintamateriaalissa seikkaperäisesti.

Lue myös: Tangotähti Heikki Koskelo todettiin syyttömäksi naisystävänsä pahoinpitelyyn ja laittomaan uhkaukseen

Pelkäsi Heikin raivoa

Clara kertoo kuulusteluissa päässeensä kotiin ja heränneensä Heikin tekemään väkivaltaan. Claran mukaan iskelmätähti olisi repinyt hänet sängystä ylös molemmista korvista ja paiskannut lattialle.

Tanssinopettajan mukaan Heikki etsi tilanteessa hänen puhelintaan ja repi verhotkin alas. Clara kertoi Heikin epäilleen häntä uskottomuudesta. Clara väitti myös, että Heikki olisi lyönyt häntä.

Rikosilmoituksessa Clara kertoi myös “pelkäävänsä henkensä edestä Heikin raivoa”. Hänen mukaansa uhkauksia on tullut vuodesta 2017 alkaen.

– Heikki on useamman kerran uhannut tappaa minut, Joko itse tai laittamalla ”pojat” asialle.

– Heikki on kuulemma kaivanut Kajaaniin yhdeksän metriä syvän montun, ja jos hän minut tappaa, niin kukaan ei kuulemma löydä minua sieltä.

Lue esitutkintamateriaalin paljastama Heikin toisenlainen näkemys tapahtumista tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!