Uutiset
Katso kuva!

Tässä ovat kohua herättäneen Miss Suomen vanhemmat Dmitri ja Svetlana: He ovat todella ylpeitä minusta - katso kuva!

01.10.2018 12:29

Lauantaina (1.10.) Miss Suomeksi kruunattu Alina Voronkova joutui heti käsittämättömän rasistisen someraivon kohteeksi venäläisten sukujuuriensa vuoksi.

LUE LISÄÄ: TUORE MISS SUOMI JOUTUI NETTIKIUSAAJIEN UHRIKSI HETI KRUUNAUKSENSA JÄLKEEN - NÄIN HÄN PUOLUSTAUTUU!

Alinan isä on syntynyt Moskovassa, ja äiti on inkeriläinen. Lahdessa syntynyt Alina on ylpeä sukujuuristaan ja kaksikielisyydestä. Hän puhuu äidinkielenään sekä suomea että venäjää. 

– Kaksikielisyys on rikkaus. Minulla asuu sukulaisia Venäjällä, joten pääsin reissaamaan siellä aika paljon nuorempana. Mummini ja tätini asuvat vielä tänäkin päivänä Pietarissa. Vietin muutama vuosi sitten Tverissä kolme kuukautta opintojen takia. Nyt syntynyt kohu tuntuu hölmöltä, koska puhun yhtä hyvin englantia kuin venäjää. Olen syntynyt ja saanut kasvatuksen Suomessa, Alina puolustautuu.

Alinan vanhemmat

Vanhemmat Svetlana ja Dmitri saapuivat kannustamaan Alinaa finaaliin.

– Jännitin heidän puolestaan, koska tämä oli ensimmäinen kauneuskilpailuni, jota he saapuivat katsomaan. Heidän silmistään näki, että ovat todella ylpeitä minusta.  

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!