Uutiset
Katso kuvat!

Uuh, mitä idylliä! Tässä on Satu Taiveahon 200 000 euron omakotitalo – kuvat!

27.01.2019 13:54

Tuusulassa asuneet Antti Kaikkonen, 44, ja Satu Taiveaho, 42, ilmoittivat erostaan viime syksynä sosiaalisessa mediassa. Tämän vuoden alussa Satu muutti takaisin kotikonnuilleen Riihimäelle. Antti jäi puolestaan asumaan perheen entiseen kotiin.

Lue myös: Eronnut Satu Taiveaho muutti Riihimäelle – osti superidyllisen omakotitalon!

Sadun ja kahden pienen sijaislapsen uusi koti sijaitsee idyllisellä omakotitaloalueella, joka on lapsiperheiden suosiossa. 100-neliöisessä omakotitalossa on neljä huonetta, keittiö, kylpyhuone, sauna sekä terassi. Satu kertoi Facebookissa muuttavansa Riihimäelle kahden lapsen kanssa, joten omakotitalon pihalla on pienokaisilla tilaa temmeltää.

Sadun uusi koti sijaitsee perheiden suosimalla alueella Riihimäellä.
Sadun uusi koti sijaitsee perheiden suosimalla alueella Riihimäellä.

 

Lue myös: Tässä on Satu Taiveahon ja Antti Kaikkosen 422 000 euron erokoti: kaksi vuotta sitten ostetulla unelmahuvilalla värikäs historia – kuvat!

Seiskan tietojen mukaan Satu on maksanut uudesta kodistaan lähemmäs 200 000 euroa. Riihimäen kaikki palvelut sijaitsevat lähellä, joten Sadun on helppo ottaa auto lämpimästä tallista ja hurauttaa shoppailemaan lasten kanssa.

Pihalla on autotalli, joten Satu pääsee talvisin liikkeelle ilman auton putsaamista.
Pihalla on autotalli, joten Satu pääsee talvisin liikkeelle ilman auton putsaamista.

 

Lue myös: Näin Antti Kaikkonen käsittelee eroaan Satu Taiveahosta: "Suomalaisen miehen avioeroterapia!"

Haastava liitto

Antin ja Sadun avioliitto ei ollut helpoimmasta päästä, sillä lapsettomuus toi harmaan pilven liiton päälle. Pariskunta kävi hedelmöityshoidoissa, mutta jälkikasvua ei kuulunut. He kokivat kovan kolauksen, kun kolme vuotta kestänyt adoptiohaave kaatui Antin vaalirahasyyteen vuoksi.

Lue myös: Satu Taiveaholle satelee tsemppiviestejä – näin julkkisystävät kommentoivat: ”Kestäviä siipiä matkalla kohti valoa!”

Unelma lapsesta toteutui vihdoin neljä vuotta sitten, kun perheeseen muutti pieni sijaispoika. Perhe kasvoi vielä toisella sijaislapsella saman vuoden lopussa, kun kolmivuotias tyttölapsi muutti perheeseen.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!