Uutiset

Eronnut Satu Taiveaho muutti Riihimäelle – osti superidyllisen omakotitalon!

24.01.2019 08:31

Unelmaparina pidetty kansanedustaja Antti Kaikkonen, 44, ja Satu Taiveaho, 42, ilmoittivat erostaan viime syksynä sosiaalisessa mediassa.

Avioeropaperit he veivät yhdessä Tuusulan käräjäoikeuteen syyskuun lopussa, ja nyt heillä on puolen vuoden harkinta-aika. Lopullinen ero tulee voimaan aikaisintaan maaliskuussa.

Lue myös: Näin Antti Kaikkonen käsittelee eroaan Satu Taiveahosta: "Suomalaisen miehen avioeroterapia!"

Antti jäi Tuusulaan

Satu ja Antti ostivat kaksi vuotta sitten Tuusulasta 422 000 eurolla reilun 8 000 neliön rantatontin, jossa on neljä rakennusta. Perhe asui tontilla olevassa 120-neliöissä päärakennuksessa. Avioerohakemuksen jättämisestä huolimatta Satu ja Antti asuivat saman katon alla vielä muutaman kuukauden.

Lue myös: Tässä on Satu Taiveahon ja Antti Kaikkosen 422 000 euron erokoti: kaksi vuotta sitten ostetulla unelmahuvilalla värikäs historia – kuvat!

Tämän vuoden alussa tilanne kuitenkin muuttui, sillä Satu muutti takaisin kotikonnuilleen Riihimäelle. Antti jäi puolestaan asumaan perheen entiseen kotiin.

Soma perhekoti

Sadun ja kahden pienen sijaislapsen uusi koti sijaitsee idyllisellä omakotitaloalueella, joka on lapsiperheiden suosiossa. 100-neliöisessä omakotitalossa on neljä huonetta, keittiö, kylpyhuone, sauna sekä terassi. Satu kertoi Facebookissa muuttavansa Riihimäelle kahden lapsen kanssa, joten omakotitalon pihalla on pienokaisilla tilaa temmeltää.

Lue lisää ja katso kuvat Sadun uudesta kodista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!