Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Suvi Pitkänen

Uuh, Suvi Pitkänen esittelee pitkiä sääriään sängyllä seksiä tihkuvissa verkkosukkahousuissa - katso!

Julkkiskaunotar Suvi Pitkänen postasi Instagram-tililleen liudan uusia, toinen toistaan seksikkäämpiä kuvia.

LUE MYÖS: KOHUKAUNOTAR SUVI PITKÄNEN SALAPERÄISENÄ OPINNOISTAAN - VALMISTUI KIITETTÄVIN NUMEROIN: "KIVA KUN UURASTUS PALKITAAN"

Missimammana, dj:nä ja kauneusyrittäjänäkin tunnettu tosi-tv-tähti on kahden pienen lapsen äidiksi uskomattoman hyvässä kunnossa. Hänet tunnetaan myös plastiikkakirurgian puolestapuhujana.

Instagramin mukaan kaunotar soittaa tänään levyjä Kultainen Venla -gaalan virallisilla jatkoilla.

KATSO MYÖS: SUPERSEKSIKÄSTÄ SUOMALAISTA DJ-DUOA KOSISKELLAAN ESIINTYMÄÄN ULKOMAILLE: SUOSITUN KLUBIN PYÖRITTÄJÄ HYLKÄSI VIIME VUONNA – NYT ANELI JÄÄMÄÄN!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make up by @heidikamppi 🖤 . . #makeupgoals

Henkilön Suvi Pitkänen (@suvipitkanen) jakama julkaisu

Seuraavat viikot tulee olemaan tosi kiireisiä. Poissa ollaan enemmän kun kotona. Työt vie keikkojen kautta Thaimaaseen jonka jälkeen jälleen keikkojen kautta Pohjoiseen. Seuraaviin neljään viikkoon mahtuu niin paljon asioita etten edes itse miten sitä kuvailla. Seuraavat viikot ovat hyvä läpileikkaus mun elämään, kaikkiin niihin neljään,toisistaan hyvin poikkeaviin rooleihin. Äiti, dj, kauneushoitola yrittäjä ja tapahtumatuottaja. (Thanks god ei enää opiskelija vielä tohon perään jatkona enää) Mä en tehnyt uudenvuoden lupauksia mutta päätöksiä tein. Päätin että tänä vuonna kuuntelen itseäni, keskityn tekemään asioita jotka antaa mulle energiaa ja joiden tekemisestä nautin. Oon stressannut liikaa,liian monta vuotta, paiskinu töitä ja laittanut aina joka pennin likoon. Nyt haluun elää mulle ja tietysti perheelle. Se tietää isoja päätöksiä ja olen valmis myös toimimaan sen mukaan, Suvi kirjoittaa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus ja Instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!