Vain Seiskassa!

Uudet silikonit! Tubettaja Henny Harjusolan rintaoperaatio onnistui: ”Aion nauttia lomastani täysin rinnoin!”

Uutiset | 18.12.2020 19:02

Tubettaja ja kauneusguru Henny Harjusolalle, 26, tehtiin perjantaina rintojen suurennusleikkaus silikoni-implanteilla. Leikkaus meni suunnitelmien mukaan, eikä Henny tunne kovia kipuja operaation jälkeen.

- Aiempi peppuleikkaukseni oli puhdasta helvettiä. Siihen verrattuna tämä oli kuin iltalenkki auringonlaskussa.

Yrittäjän joulun aika kuluu leikkaushaavoja parannellessa kotona.

- Minulla on yllättävän hyvä olo tällä hetkellä. Tunnen hieman painetta ja kipua. Mutta nyt asetun aloilleni, ja aion nauttia lomastani täysin rinnoin!

Lue myös: Tähtitubettaja Henny Harjusola saa tänään uudet rinnat: "Otan silikonit, jotka eivät ole pienimmästä päästä" - kuvat!

Henny Harjusola
Seuraavat päivät Henny seuraa tarkkaan, ettei esimerkiksi suurta turvotusta tai verenpurkaumia ala esiintymään.

Peruutti edelliset leikkausaikansa

Hennyn oli alun perin tarkoitus mennä rintaleikkaukseen ulkomaille, mutta siellä hän ei olisi saanut itselleen haluamansa kokoisia implantteja.

- Olin jo kahdesti perunut leikkausaikani. Vaati aikaa löytää hyvä kirurgi ja turvallinen klinikka, jossa operaatio tehdään. 

- Päädyin sitten tekemään tämän kotimaassa. Ja juuri näin joululomallahan on hyvä asettua kotiin lepäämään, jotta haavat parantuvat kunnolla.

Henny Harjusola
Hennylle on aiemmin tehty useampi brazilian butt lift, jossa rasvaa siirretään muualta kehosta pakaroihin.

Lopputulosta odotellessa

Henny sai leikkauksen jälkeen kipulääkkeet, joita voi tarpeen tullen ottaa olon helpottamiseen. Operaation lopullista tulosta hän odottaa paljon.

- Odotan eniten sitä, että mekot istuvat päälleni hyvin rintojen kohdalta. Pidän myös ajatuksesta, että näytän feminiinisemmältä tämän jälkeen.

- Mietin leikkaukseen menemistä jo vuoden päivät, ja olen iloinen, että tämä vihdoin toteutui.

Tubettaja tallensi kokemuksensa kokonaisuudessaan videolle, jonka hän aikoo näyttää 108 tuhannelle tilaajalleen YouTubessa.

Lue myös: Sairaalahoitoon joutunut tubettaja Henny Harjusola: Peppuleikkausta syytettiin sairastumisesta – ”Turhaa spekulaatiota!”

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Seiskan toimitus ja Hennyn albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!