fbq
Uutiset
30.11.2020 09:51
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Sara Forsberg
Uudet muodot hankkinut Sara Forsberg esittelee jumalaisia kurvejaan pysäyttävästi: rinnat kuultavat läpi hennosta pikkutopista - katso!
Uutiset
30.11.2020 09:51
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Sometähti ja laulaja Sara Forsberg, 26, on herättänyt tänä vuonna huomiota huikealla muodonmuutoksellaan, kun hän jokin aika sitten päätti mullistaa elämäntapansa totaalisesti ja laihtui sen seurauksena merkittävästi.

Sara onkin viime kuukausina kertonut avoimesti vartalostaan ja esitellyt kroppaansa auliisti somekuvissa. Viime viikolla Sara kertoi, että laihtumisensa myötä hän huomasi menettäneensä kurveja vartalostaan ja esimerkiksi hänen peppunsa muuttui hoikistumisen myötä.

Sen huomattuaan Sara päätti hankki kurvit takaisin ja alkoi treenata ahkerasti.

- Pudotettuani niin paljon painoa kadotin samalla pyllyni ja ihmiset luulivat minua kadulla iPhone5-puhelimeksi. Joten parin viime kuukauden aikana olen keskittynyt painonnostoon ja kuntosalitreeniin, ja olen superylpeä tuloksistani! Kova työ kannattaa aina, ihmiset, Sara kertoo. 

Lue lisää: Vau! Hurjasti laihtunut Sara Forsberg hankki itselleen muhkeat muodot: esittelee uusia kurvejaan tuoreessa kuvassa - katso! "Olen superylpeä!"

Tuore kuva

Sunnuntaina Sara esitteli jälleen hoikistunutta ja enemmän kurveja saanutta kroppaansa tuoreessa Instagram-päivityksessä. Sara poseeraa tuoreessa kuvassa hennossa, valkoisessa pikkutopissa, jonka läpi Saran rinnat kuultavat.

Kuvatekstiksi Sara on lisännyt vain kaksi perhosemojia.

Lue myös: Oho, Sara Forsbergin laihtunut ulkonäkö hätkähdyttää - elämä muuttui radikaalisti: "Kuvien välillä on 2 vuotta!"

Kuvan kommenttikenttä on täyttynyt ihastelevista vau-kommenteista ja Saraa kehutaan tyrmääväksi kaunottareksi.

Lue myös: Vau! Upeassa kesäkunnossa oleva Sara Forsberg punaisissa bikineissä altaalla: "Kesää ei ole peruttu"

Näin Sara sen teki

Sara kertoi kesäkuussa, kuinka onnistui elämäntapamuutoksessaan.

- Olen saanut paljon kysymyksiä, miten sen tein, ja rehellisesti, kyse on vain arkirutiinien lisäämisestä ja niistä kiinni pitämisestä. On olemassa sata dieettiä ja kuntoilusuunnitelmaa, etsi jokin, joka sopii sinulle ja ole johdonmukainen. Astu ulos mukavuusalueeltasi säännöllisesti. Hikoile hieman päivittäin, syö ravinteikasta ruokaa, älä pelkää herkutella tai hemmotella itseäsi silloin tällöin ja älä odota tulosten tapahtuvan yhdessä yössä.

Lue lisää: Sara Forsbergin lettipidennykset aiheuttivat viime vuonna haloon sosiaalisessa mediassa – uusi versio kerääkin ylistystä!