Hyppää pääsisältöön
Kaisa Mäkäräisen arkeen ei mahdu lapsi.

Urheilijakaunotar Kaisa Mäkäräinen avoimena perhearjestaan: ”Lapsi ei mahdu elämäntilanteeseeni!”

Sohvan pohja on tullut tutuksi ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräiselle, 36.

Normaalisti hän treenaa 11 kuukautta vuodesta, mutta kuukauden treenitauko muuttaa rutiineja. Lomallaan Kaisa on nauttinut yhteisestä ajasta opettajamiesystävänsä Jarkko Siltakorven kanssa.

– Lomaileminen ei ole tuottanut minulle minkäänlaisia vaikeuksia. Loman viimeisinä päivinä katseeni on kiinnittynyt kotimme jumppahuoneessa oleviin puntteihin, mutta en ole pahemmin urheillut, Kaisa kertoo.

Lue myös: Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen paljastaa: Tulossa iso elämänmuutos – ”En halua rakentaa draamaa!”

Liperissä asuva Kaisa ja hänen miehensä ovat kihloissa mutta eivät haaveile toistaiseksi naimisiin menosta tai lapsista.

– Lapsi ei mahdu nykyiseen elämäntilanteeseeni, sillä keskityn täysillä urheilu-uraan.

Lue myös: 200 000 euroa vuodessa tienaava Kaisa Mäkäräinen paljastaa: ”Olen huono rahankäyttäjä – jauhelihatkin ostan alehyllyistä!”

Treenitauko on nyt ohi, ja Kaisan valmistautuminen tulevaan, mitä luultavimmin viimeiseen kauteen ammattiurheilijana on alkanut.

– Treenaaminen alkaa punttisalilla ja ampumaharjoituksilla. Kesäkuussa lähdemme Pohjois-Italiaan, missä olen harjoitellut paljon myös aiemmilla kausilla.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!