fbq
Uutiset
15.11.2017 16:09
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Timo Korhonen
Cheek eli Jare Tiihonen
Uransa lopettavan Cheekin viimeisin somepäivitys on pysäyttävä - katso! "Tää elämä on nielaissut mut!"
Uutiset
15.11.2017 16:09
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Timo Korhonen

Räppäri Cheek ilmoitti keskiviikkona (15.11.) päättävänsä uransa ensi vuoden elokuussa Lahden mäkimontussa järjestettävään konserttiin.

LUE: Cheek lopettaa uransa - viimeinen keikka ensi kesänä!

Cheek eli Jare Tiihonen järjesti asiasta tiedotustilaisuuden Kämp-hotellin Peilisalissa klo 15 ja samalla hetkellä, kun hän kertoi päätöksestään, ilmestyi Cheekin sosiaalisen median tileille pysäyttävä video, jossa räppäri ilmoitti uran loppumisesta.

KATSO ALTA VIDEO CHEEKIN TIEDOTUSTILAISUUDESTA

Videolla Cheek esiintyy suosikkisarjansa Game of Thronesin tyylisissä maisemissa ja asuissa, miekkailee miesjoukkoa vastaan ja lopulta istuu samojen miesten kanssa tuoppi kädessä juhlien. Mukana kuvissa näkyy Tiihosen veli, Gladiaattoreista tuttu Jere Tiihonen. Kuvissa näkyy myös vaaleatukkainen nainen.

Videolla Cheek purkaa tuntojaan ja selittää päätöstään lyhyesti.

- On ollut uskomaton reissu. Ratsastettu korkeimmilla huipuilla, syvimmissä laaksoissa. Mut edelleen ollaan hengissä. Tuntuu, että kaikki on nähty. Tää elämä on nielaissut mut kokonaan ja kaikki muu on jäänyt paitsioon. Välillä tekee mieli vain huutaa. 

- Vaikka viitta on alkanut painamaan, niin päällimmäisenä on kiitollisuus. En kadu mitään, en vaihtaisi mitään. Nyt on tullut aika väistyä syrjään. Antaa tilaa. Tehdä tilaa. Ja sammuttaa valot.

LUE: Kommentti: Cheekin viimeinen temppu 

Katso komea video alta.

 

Valot Sammuu Lahden Mäkimontussa 25.8.2018.

Henkilön Jare Henrik Tiihonen (@cheekofficial) jakama julkaisu

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »