Katso kuva!

Upeavartaloinen Pia Lamberg julkaisi jälleen alastonkuvan - kuinka seksikkäät pelkät villasukat voivat olla? Katso kuvat!

Uutiset | 21.08.2018 17:20

Seiska kertoi viime keväänä, että USA:ssa mallina ja näyttelijänä uraa luova ex-missi Pia Lamberg, 27, (o.s. Pakarinen) on perustanut uuden bisneksen ja myy amerikkalaisille Itä-Suomessa käsintehtyjä villasukkia.

LUE MYÖS: PIA LAMBERG YLLÄTTÄÄ: TEKEE YHDYSVALLOISSA BISNESTÄ ITÄSUOMALAISILLA VILLASUKILLA!

– Mallikeikoilla monet kysyivät, mistä käyttämiäni villasukkia saa. Keksin siitä ajatuksen bisneksestä. Minulla on kolme rouvaa Itä-Suomessa, jotka kutovat villasukkia jenkkimarkkinoille. Handmade in Finland! Ne ovat Amerikassa luksusta, luonnontuote. Ne ovat pelkästään puhdasta, ihanaa luomua, Pia intoili Seiskan haastattelussa.

Fiksuna tyttönä hän on myös keksinyt mainostaa sukkia sosiaalisessa mediassa ilman rihmankiertämää.

KATSO MYÖS: HUHHUH, PIA LAMBERG MAINOSTAA UUTTA VILLASUKKABISNESTÄÄN ALASTI - KATSO KUVAT!

Maanantaina (20.8.) tehdyssä postauksessa kaunotar poseeraa pelkkään lakanaan kääriytyneenä villasukat jalassaan ja kahvikuppi kädessään.

 

☕️ #villasukkabypia

Henkilön Pia Lamberg (@pialamberg) jakama julkaisu

Samassa kuvaussessiossa Pia on kuvattu alasti myös useissa eri asennoissa. Kuvat löytyvät Instagramissa hashtagilla #villasukkabypia.

KATSO MYÖS: HUH, NÄIN SEKSIKÄSTÄ MISSIÄ EI OLE ENNEN NÄHTY! PIA LAMBERG ESITTELEE JÄTTIPOVEAAN EHKÄ URANSA TYRMÄÄVIMMÄSSÄ KUVASSA!

 

Wake up. Put on your socks. Kick butt. Be kind. Repeat. #villasukkabypia

Henkilön Pia Lamberg (@pialamberg) jakama julkaisu

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!