Pia Lamberg yllättää: tekee Yhdysvalloissa bisnestä itäsuomalaisilla villasukilla!

Pia Lambergilla on uusi bisnes.
Mainos
Mainos päättyy

Itä-Suomen Juuasta kotoisin oleva Pia Lamberg, 27, (o.s. Pakarinen) on asunut Yhdysvalloissa jo kuutisen vuotta, jonne hän muutti luovuttuaan Miss Suomen kruunusta kesken missivuoden. Pia valmistui viime vuonna personal traineriksi.

Suomen seksikkäin personal trainer? Ex-missi Pia Lamberg luki itselleen uuden ammatin – ”Tässä voi tehdä kanssaihmisille hyvää!”

Mallintöiden ja personal trainerin hommien lisäksi Pia aikoo hurmata amerikkalaiset seuraavaksi käsintehdyillä suomalaisilla villasukilla.

Pia alkaa myydä Itä-Suomessa käsintehtyjä villasukkia USA:ssa.
Pia alkaa myydä Itä-Suomessa käsintehtyjä villasukkia USA:ssa.

– Mallikeikoilla monet kysyivät, mistä käyttämiäni villasukkia saa. Keksin siitä ajatuksen bisneksestä. Minulla on kolme rouvaa Itä-Suomessa, jotka kutovat villasukkia jenkkimarkkinoille. Handmade in Finland! Ne ovat Amerikassa luksusta, luonnontuote. Ne ovat pelkästään puhdasta, ihanaa luomua.

Mainos
Mainos päättyy

Huh, näin seksikästä missiä ei ole ennen nähty! Pia Lamberg esittelee jättipoveaan ehkä uransa tyrmäävimmässä kuvassa!

Pia myy villasukkia omalla nettisivullaan.

– Kaikkea pitää rohkeasti kokeilla. Niin kuin talvella, kun olimme Keithin kanssa koko helmikuun vegaaneina. Ei gluteiinia, ei maitoa eikä edes soijaa. Täytyy sanoa, että oloni ei erityisemmin kohentunut enkä saanut suurta valaistumista. Ruokailu oli hankalaa, ja esimerkiksi vegaanijuusto karseaa. Sen sijaan kotona kokkailussa löysimme uuden herkun, vadelmaisen raakajuustokakun. Se vie kielen mennessään!

Pia Lamberg nappasi miljoonayleisön Yhdysvalloissa – pikkubikineissä komediasarjassa!

Pohja:
1,5 dl manteleita
1 dl taateleita (6–7 kpl, poista siemenet)
1 tl suolaa

Sekoita ainekset keskenään tehosekoittimessa ja taputtele massa tasaisesti piirakkavuoan pohjalle. Laita pakastimeen jähmettymään.

1. kerros:
3 dl cashewpähkinöitä
2–3 rkl sitruunamehua (tiiviste tai tuore)
1 tl vaniljauutetta
1 dl juoksevaa kookosöljyä
1 dl hunajaa (tai agavea)

Mainos
Mainos päättyy

Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Käytä noin 2/3 täytteestä ja kaada se jäähtyneen pohjan päälle. Laita pohja ja 1. kerros takaisin pakkaseen jähmettymään.

2. kerros:
2–3 dl vadelmia

Sekoita kolmasosa massasta vadelmien kanssa. Kaada toinen kerros kakun päälle. Anna viilentyä ainakin 1,5–2 tuntia pakkasessa. Säilytä kakku pakkasessa. Anna kakun sulaa jääkaapissa 1–2 tuntia ennen nauttimista.

Pia esittelee Santa Monicassa sijaitsevan kotinsa torstaina ilmestyneessä Seiskan Ekstra-lehdessä. Katso kuvat ja lue kaikki Pian kodista!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Mainos
Mainos päättyy
Ladataan