Uniikki sai ruokamyrkytyksen lentokoneessa - skippasi Rähinä-kirjan pressitilaisuuden: "Siellä on vissiin ollut ambulanssityypit"

Uutiset | 18.10.2018 16:57

7 veljestä – 20 vuotta Rähinää -kirjan pressitilaisuudessa kuultiin tänään (18.10.) Elastisen, Andun, Tasiksen sekä Iso H:n mietteitä Mikko Aaltosen kirjoittamasta Rähinä-perheen historiasta. 

Yksi penkki oli kuitenkin tyhjänä. 

elastinen

- Danilla on pitkä historia siitä, että aina jotain omituista tapahtuu, kun on jotain tärkeää meneillään. Tänään se on saanut ruokamyrkytyksen lentokoneessa, siellä on vissiin ollut ambulanssityypit tsekkaamassa, että miten se voi. Dani on tolpillaan, toivottavasti se saadaan mukaan vielä illan juhliin. Mitään vakavaa ei ole käynyt, Elastinen kertoi yleisölle Uniikin, eli Dan Tolppasen voinnista. 

Lue lisää: Rähinä-kirjassa totuus Seiskaankiin päätyneestä Levi-reissusta: Elastinen kosketteli jäädytettyjä kakkapökäleitä ja verhosi verisen vartalonsa vaippoihin!

Eilen keskiviikkona Loppuun asti -kappaleen julkaisseen Elastisen toive myös toteutui, sillä vajaa kaksi tuntia myöhemmin Uniikki saapui kirjan yleisötilaisuuteen Suomalaiseen kirjakauppaan. 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!