Katso videot!

Unelmien naista etsivä Antti Kurhinen listaa naiskriteerinsä – kimittäminen ärsyttää: Saatan menettää mielenkiinnon pelkän puheäänen takia!

Uutiset | 14.04.2018 10:33

Temptation Island Suomi -sarjassa nähtävä Antti Kurhinen haaveilee parisuhteesta, mutta hänen naiskriteerinsä ovat varsin tiukat.

Antti on tarkka unelmanaisestaan. Hän on valmis joustamaan, mutta tietyt piirteet sammuttavat ihastuksen liekin nopeasti.

− Minua saattaa ärsyttää, jos naisella on liian kimittävä ääni. Vaikka kaikki muu olisi hyvin, voin menettää mielenkiintoni pelkästään äänen takia. Yritän olla välittämättä toisessa niin sanotuista virheistä, koska minussa niitä on tuhansia.

Mikä piirre unelmakumppanilla on oltava? Katso video!

 

Rakastunut vain pari kertaa

Vaikka Antti on menevä mies, ei hän hypi parisuhteesta toiseen jatkuvalla syötöllä.

− Olen ollut elämässäni vain pari kertaa kunnolla rakastunut. Muut suhteet ovat päättyneet lyhyen seurustelun jälkeen.

Lue myös: Oho, vaginahierojana tunnettu hurmuri Antti Kurhinen haaveilee nyt sitoutumisesta - emännän paikka vapaana: "Olen lempeä rakastaja!"

Antti kertoo tekevänsä parisuhteessa kaikkensa rakkaansa eteen.

− Olen rakastava ja lempeä, mutta samalla myös kriittinen ja tiukka. Ehkä siksi olen yhä sinkku. Vaadin niin paljon, ennen kuin päästän ketään sydämeeni.

Lue myös: Antti Kurhiselta kursailematon mielipide Temptation Island Suomen naisista: ”En voisi ikinä seurustella Minnan kanssa” - katso video!

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!