Oho, vaginahierojana tunnettu hurmuri Antti Kurhinen haaveilee nyt sitoutumisesta - emännän paikka vapaana: "Olen lempeä rakastaja!"

Uutiset | 13.04.2018 10:31

Antti Kurhinen, 34, muutti Helsingin Töölöön hiljattain. Tosi-tv-tähti on saanut purettua muuttolaatikkonsa vain muutamaa päivää ennen Seiskan vierailua.

− Muutin tänne noin kuukausi sitten. Asuin edellisessä asunnossani 10 vuotta. En ole mikään muuttaja, ja tämä on ollut aika rankka kuukausi. Olen viihtynyt uudessa asunnossani kuitenkin erittäin hyvin, Antti kertoo.

Vaikka hän on kotiutunut poikamiesboksiinsa, olisi 47-neliöisessä asunnossa tilaa myös naisystävälle.

− Emännän paikka on vielä vapaana. Haluaisin asettua hiljalleen aloilleni.

Lue myös: Antti Kurhiselta kursailematon mielipide Temptation Island Suomen naisista: ”En voisi ikinä seurustella Minnan kanssa” - katso video!

 

Herkkä rakastaja

Antti avioitui kohujulkkis Henna Kalinaisen kanssa Big Brother -talossa marraskuussa 2009. Heidän avioeronsa astui voimaan alle kaksi vuotta myöhemmin.

− Olen ollut elämässäni vain pari kertaa kunnolla rakastunut. Muut suhteet ovat päättyneet lyhyen seurustelun jälkeen.

Antti kertoo tekevänsä parisuhteessa kaikkensa rakkaansa eteen.

− Olen rakastava ja lempeä, mutta samalla myös kriittinen ja tiukka. Ehkä siksi olen yhä sinkku. Vaadin niin paljon, ennen kuin päästän ketään sydämeeni.

Antti kertoo naismaustaan sekä esittelee tuoreen poikamiesboksinsa torstaina ilmestyneessä Seiskassa. Lue kaikki tuoreesta lehdestä!

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!