Ulosottokierre! Kohuvaltuutettu "Husu" Hussein kierrättää mätkyt voudin kautta - myös tarkastusmaksuja karhuttu!

Uutiset | 14.11.2019 12:51

Yksi viikon puhutuimmista henkilöistä, Abdirahim "Husu" Hussein on jättänyt jäännösverojaan, kansankielellä mätkyjä, maksamatta. Puuttuvia suorituksia perii ulosottovirasto. Voudin karhuttavaksi päätynyt verovelka on yhteensä noin 2600 euroa. Lisäksi Seiskan hankkimista asiakirjoista käy ilmi, että Husulta on peritty kahta 80 euron suuruista tarkastusmaksua. Nämä saatavat on kuitenkin jo hoidettu joko maksamalla tai ulosmittauksella, mutta maksuhäiriömerkintä niistä on seurannut.

Taksitviitti vei jäähylle valtuustoryhmästä

Husu ajaa työkseen taksia. Hän on yhteiskunnallisesti aktiivinen, sillä hän istuu Helsingin kaupunginvaltuustossa SDP:n riveissä. Valtuustoryhmä on kuitenkin erottanut Husun epäluottamuksen takia ensi heinäkuuhun saakka.

Erottaminen on seurausta kohusta, joka alkoi, kun Husu väitti Twitterissä, että hän jätti asiakkaan taksinsa kyydistä kesken ajon "rasististen solvausten takia". Kun tapausta tutkittiin tarkemmin, kävi ilmi, ettei näin ollut koskaan tapahtunut. Husu selitti tarinointiaan sillä, että oli vihainen.

Kohu yltyi, kun Iltalehti selvitti, että Husulla on kontollaan kolme petostuomiota vuosilta 2001, 2002 ja 2006. Husu oli nostanut sosiaalietuuksia, joihin hän ei työtulojensa takia ollut oikeutettu. Husu selitti menneisyyttään Facebook-päivityksessä. 

Teksti:Pauli Poutanen, Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!