fbq
Uutiset
24.06.2018 08:09
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Timo Korhonen
Arman Alizad takoo rahaa tv-ohjelmilla.
Tv-ohjelmat tekivät Arman Alizadista miljonäärin – ”Raha on väärä motiivi tähän työhön!”
Uutiset
24.06.2018 08:09
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Timo Korhonen

Arman Alizad, 47, avautui Seiskan haastattelussa heikkoudestaan ja kertoi ruoskivan itseään masennukseen hinkatessaan televisio-ohjelmiensa kohtauksia.

Lue lisää: Arman Alizad avautuu heikkoudestaan: Ruoskin itseni masennukseen!

Arman on voittanut urallaan kuusi Kultaista Venlaa, ja hän on menestynyt myös taloudellisesti. Hänen tuotantoyhtiönsä teki viime vuonna 301 000 euron voiton. Firmansa kautta Armanista on tullut miljonääri.

– Jos miettisin tuollaisia asioita, se alkaisi vain ahdistaa ja vaikuttaa ohjelmiini. Raha on aivan väärä motiivi tähän työhön. Satsaan todella vähän itseeni, vaikka toki minussa asuu edelleen pieni räätäli, joka panostaa mielellään laatuun, vaatturimestariksi kouluttautunut Arman sanoo.

Lue myös: Tv-persoona Arman Alizad viettää kesälomansa kohudokumentista tutun Harley-Davidsonin selässä – kuvat!

Armanille on tärkeämpää, että hän antaa dokumenteillaan äänen vaiennetuille ihmisille. Hän toivoo myös olevansa avoimuudellaan esimerkki siitä, että oma polku löytyy, vaikka sen tavoittaminen veisi vuosia.

– Olen alkanut ajatella, että riittämättömyyden tunne on hinta siitä, että saan tehdä rakastamaani työtä. Se on merkki siitä, että teen jotain merkityksellistä.