Uutiset

Tutkintavankeus piti Sofia Belórfin ja Niko-rakkaan erossa myös jouluna – asianajaja: Näitä henkilöitä Ranta-aho saa tavata!

28.12.2019 17:01

Poliisi sai viime viikolla valmiiksi esitutkinnan liittyen rikoskokonaisuuteen, jonka päätekijöiksi epäillään liikemies Niko Ranta-ahoa ja moottoripyöräkerho Cannonballin entistä johtohahmoa Janne ”Nacci” Tranbergia.

Poliisi epäilee Ranta-ahon ja Tranbergin liigan tuoneen maahan ennätyksellisen suuren määrän huumausaineita, huumausaineiksi luokiteltavia lääkeaineita ja dopingaineita.

Lue lisää: Poliisin kuvat Janne Naccin ja Niko Ranta-ahon epäillyistä huumebisneksistä levisivät mediaan - asianajaja kummastelee viranomaisten toimintaa: "Epäilty joutuu lukemaan lehdestä, mistä häntä epäillään"

Vietti joulun yksin vankilassa!

Niko Ranta-aho ei ole tutkintavankeutensa aikana saanut tavata rakastaan Sofia Belórfia. Vankeus piti parin erossa myös joulun.

– Ranta-aho näkee vartijoiden läsnä ollessa osaston vankisiivoojaa eli putsaria muutaman minuutin päivässä ja joidenkin viikkojen välein äitiään, isäänsä ja toista siskoaan, asianajaja Hannu Kaitaluoma kertoo.

Niko Ranta-ahon asianajaja Hannu Kaitaluoma ei tiedä varmaksi onko Ranta-aholta löytynyt esimerkiksi huumeita.
Niko Ranta-ahon asianajaja Hannu Kaitaluoma ei tiedä varmaksi onko Ranta-aholta löytynyt esimerkiksi huumeita.

 

Lue myös: Valtava ikävä! Sofia Belórf ei peittele suruaan, kun Niko-rakas istuu tutkintavankeudessa: "Välillä kunnon itkut auttaa!"

Kaitaluoman mukaan kuulusteluissa ei ole tuotu esille asioita, jotka poliisi viime viikolla julkisti.

– Ei ole kerrottu mitään määriä tai yksilöity mitään. En ole kuullut mistään rekalla tuoduista huumeista tai muustakaan. Ranta-aho on kiistänyt kaikki rikosepäilyt viimeistä kuulustelua myöten.

– Tämän hetkisen tiedon valossa häntä vastaan on kanssaepäiltyjen kertomukset. En ainakaan tiedä, että häneltä olisi löytynyt huumeita, rahaa tai että hänen puhelimestaan olisi löytynyt näyttöä näihin rikosepäilyihin, Kaitaluoma toteaa.

Teksti:Mia Jussinniemi
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!