Niko Ranta-aho ei ole tutkintavankeutensa aikana saanut tavata rakastaan Sofia Belórfia.

Tutkintavankeus piti Sofia Belórfin ja Niko-rakkaan erossa myös jouluna – asianajaja: Näitä henkilöitä Ranta-aho saa tavata!

28.12.2019 15:01

Poliisi sai viime viikolla valmiiksi esitutkinnan liittyen rikoskokonaisuuteen, jonka päätekijöiksi epäillään liikemies Niko Ranta-ahoa ja moottoripyöräkerho Cannonballin entistä johtohahmoa Janne ”Nacci” Tranbergia.

Poliisi epäilee Ranta-ahon ja Tranbergin liigan tuoneen maahan ennätyksellisen suuren määrän huumausaineita, huumausaineiksi luokiteltavia lääkeaineita ja dopingaineita.

Lue lisää: Poliisin kuvat Janne Naccin ja Niko Ranta-ahon epäillyistä huumebisneksistä levisivät mediaan - asianajaja kummastelee viranomaisten toimintaa: "Epäilty joutuu lukemaan lehdestä, mistä häntä epäillään"

Vietti joulun yksin vankilassa!

Niko Ranta-aho ei ole tutkintavankeutensa aikana saanut tavata rakastaan Sofia Belórfia. Vankeus piti parin erossa myös joulun.

– Ranta-aho näkee vartijoiden läsnä ollessa osaston vankisiivoojaa eli putsaria muutaman minuutin päivässä ja joidenkin viikkojen välein äitiään, isäänsä ja toista siskoaan, asianajaja Hannu Kaitaluoma kertoo.

Niko Ranta-ahon asianajaja Hannu Kaitaluoma ei tiedä varmaksi onko Ranta-aholta löytynyt esimerkiksi huumeita.
Niko Ranta-ahon asianajaja Hannu Kaitaluoma ei tiedä varmaksi onko Ranta-aholta löytynyt esimerkiksi huumeita.

 

Lue myös: Valtava ikävä! Sofia Belórf ei peittele suruaan, kun Niko-rakas istuu tutkintavankeudessa: "Välillä kunnon itkut auttaa!"

Kaitaluoman mukaan kuulusteluissa ei ole tuotu esille asioita, jotka poliisi viime viikolla julkisti.

– Ei ole kerrottu mitään määriä tai yksilöity mitään. En ole kuullut mistään rekalla tuoduista huumeista tai muustakaan. Ranta-aho on kiistänyt kaikki rikosepäilyt viimeistä kuulustelua myöten.

– Tämän hetkisen tiedon valossa häntä vastaan on kanssaepäiltyjen kertomukset. En ainakaan tiedä, että häneltä olisi löytynyt huumeita, rahaa tai että hänen puhelimestaan olisi löytynyt näyttöä näihin rikosepäilyihin, Kaitaluoma toteaa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mia Jussinniemi
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!