fbq
Uutiset
14.11.2019 10:03
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: pasi murto
sofia belorf
Valtava ikävä! Sofia Belórf ei peittele suruaan, kun Niko-rakas istuu tutkintavankeudessa: "Välillä kunnon itkut auttaa!"
Uutiset
14.11.2019 10:03
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: pasi murto

Seiska uutisoi torstaina 14.11. ilmestyneessä lehdessä, että jo neljä kuukautta avopuolisostaan Niko Ranta-Ahosta erossa ollut Sofia Belórf kaipaa rakastaan syvästi. 

Sofia Belórf avautuu kaipauksestaan rikoskohun keskellä: ”Rakastan Nikoa tulenpalavasti!”

Pariskunnan elämä mullistui, kun Niko pidätettiin heinäkuussa epäiltynä törkeistä huumausaine- ja dopingrikoksista. Sofiaa puolestaan epäillään tuottamuksellisesta rahanpesusta. Sofia ja Niko eivät ole saaneet olla missään kontaktissa toisiinsa kesän jälkeen, jonka vuoksi ikävä on ymmärrettävästi suuri. 

Keskiviikkoiltana Sofia näytti tunteensa sosiaalisessa mediassa. Hän julkaisi Instagram Storyssaan suloisen yhteiskuvan, jossa pariskunta suutelee ja pitää toisiaan kädestä. Sen rinnalle Sofia kirjoitti: Olet minun kotini, rakastan sinua.

Lue myös: Sofia Belórfille kannustavaa palautetta rikoskohun keskellä - näytti haavoittuvaisuutensa: "En ole koskaan käynyt läpi mitään näin rankkaa julkisesti" "Näytin haavoittuvaisuuteni"

Juuri uuteen kotiin muuttanut Sofia julkaisi myös lyhyen videon, jossa kyyneleet valuvat pitkin hänen poskiaan. 

- Välillä kunnon itkut auttaa. Välillä on herkempiä iltoja. Kun kuulee jonkun biisin, tulee sellainen leffa tai tv-ohjelma tai ihan muuten vain, Sofia kertoo.