Jethro Rostedt panostaa Savonlinnaan.

Turun kiinteistömessias valloittaa Savon! Jethro Rostedt uudesta aluevaltauksestaan: ”Tyypillistä meikäläisen hommaa!”

28.12.2019 11:05

Savonlinna otti viime syksynä vastaan kovan iskun, kun Itä-Suomen yliopisto lakkautti kaupungissa toimineen Opettajankoulutuslaitoksen. Joensuuhun siirrettyjen OKL:n toimintojen myötä pikkukaupungista katosi yhtäkkiä 850 opettajaopiskelijaa.

Niinpä paikallisille oli iloinen uutinen, kun Jethro Rostedt ilmoitti marraskuussa panostavansa kovia kokeneeseen paikkakuntaan. Turkulainen kiinteistöveijari osti Savonlinnan sydämessä lähes tyhjillään nököttäneen kauppakeskus Kauppalinnan.

– Tämä on hienompi kuin muistin! No, kyllähän se pientä pintaremppaa vaatii. Ja sisällä tullaan suorittamaan vähän purkutöitäkin, Jeti selostaa Seiskalle Savonlinnassa.

Lue myös: Paparazzi iski! Jethro Rostedt lähti Linnan jatkoilta kolmen nuoren kaunottaren kanssa - villi yö jatkui aamukymmeneen asti: "Vieläkin puhalluttaa!"

Kotini on Kauppalinnani! Jethro Rostedt osti savonlinnalaisen ostarin, vaikkei hänellä ole mitään siteitä kaupunkiin. – Sen tiedän, että täältä saa mahtavia muikkuja!
Kotini on Kauppalinnani! Jethro Rostedt osti savonlinnalaisen ostarin, vaikkei hänellä ole mitään siteitä kaupunkiin. – Sen tiedän, että täältä saa mahtavia muikkuja!

Etsin ja kehitän ympäri Suomea

Ulkoisesti 1980-luvun hirvitystä muistuttava Kauppalinna on sanalla sanoen nuhjuinen ilmestys. Mikä ihme sai mediapersoonan toiselta puolen Suomea panostamaan moiseen – varsinkin, kun kiinteistökeisarilla ei ole mitään siteitä Savonlinnaan?

– Haluaisin esittää vastakysymyksen: miksen olisi ostanut tätä? Sanotaan näin, että myyjän ja ostajan intressit kohtasivat. Eli hinta oli mielestäni sopiva, Jethro muotoilee.

– Tämä on tyypillistä meikäläisen hommaa. Puhutaan kiinteistön kehittämisestä, elin etsin ja kehitän tällaisia kohteita ympäri Suomea. Tämä nyt vain sattui osumaan käsiini.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja, Savonlinna
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!