Uutiset
Katso kuvat!

Paparazzi iski! Jethro Rostedt lähti Linnan jatkoilta kolmen nuoren kaunottaren kanssa - villi yö jatkui aamukymmeneen asti: "Vieläkin puhalluttaa!"

12.12.2019 08:39

Liikemies Jethro Rostedt juhli monien muiden julkkisten tavoin itsenäisyyspäivää pitkän kaavan kautta.

Jethro osallistui alkuillasta ystävänsä järjestömiin Pexit-juhliin tapahtumakeskus Telakalla Helsingissä, minkä jälkeen hän suuntasi hotelli Kämpin virallisille Linnan jatkoille.

Kämpistä Jethro jatkoi seurueensa kanssa matkaa ravintola Teatteriin, missä hän bailasi pilkkuun saakka.

Lue lisää: Linnan jatkojen tavoitelluimmat naiset? Paparazzi bongasi Sara Siepin ja Anne Kukkohovin kadulta railakkaissa juhlatunnelmissa - kuvat!

Turkulaisliikemies poistui Teatterin jatkobileistä kolmen nuoren naisen kanssa, joista yksi oli juontaja Tuomas Enbuskea tapaileva missi Eveliina Tikka. Nelikko hyppäsi yhdessä samaan taksiin.

Jethro Rostedt ja Eveliina Tikka
Missikaunotar Eveliina Tikka seurasi Jethro Rostedtia taksiin ravintola Teatterista.

"Vieläkin puhalluttaa"

Seiska tavoitti Jethron maanantaina kommentoimaan itsenäisyyspäivän bileiltaa.

Mihin matka jatkui Teatterista?

- Lähdimme takaisin niihin Pexit-juhliin, joissa esiintyivät illan aikana muun muassa Elastinen, Lauri Tähkä ja Jannika B. Olimme olleet samoissa juhlissa jo alkuillasta.

Nappasit samaan taksikyytiisi kolme nuorta naista. Keitä nämä kaunottaret olivat ja miksi juuri he päätyivät kanssasi samaan taksiin?

- Meitä oli Teatterissa iso porukka ja lähdimme sieltä useilla takseilla. Yksi niistä naisistahan oli se Eveliina Tikka, eikös hän ole jonkinnäköinen missi?

Lue myös: Paparazzikuvat: Kohuministerit juhlivat Linnan jatkoja salaisessa paikassa - Pekka Haavisto ja Maria Ohisalo jaksoivat aamuyöhön!

Kaksi muutakin kaunotarta hyppäsi samaan taksiin Jethron kanssa. Jethro itse meni taksin etupenkille maksajan paikalle.
Kaksi muutakin kaunotarta hyppäsi samaan taksiin Jethron kanssa. Jethro itse meni taksin etupenkille maksajan paikalle.

Miten juhlat jatkuivat Teatterin jälkeen?

- Menimme jatkoille sellaiseen hienoon juhlatilaan Säästöpankinrannan takana, ja siellä bileet oli edelleen täydessä käynnissä. Siellä oli uima-allas ja kaikki. Juhlin siellä aamukymmeneen saakka, joten vieläkin puhalluttaa aivan perkeleesti, Jethro kertoi maanantaina. 

Lue lisää: Ohhoh, mikä seksipaljastus Linnan jatkoilla: "Vuoden kohokohta on ollut hillitön rakastelu"

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:M.Tubli Photos
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!