Uutiset
Katso kuva!

Turkulaismies hieraisi silmiään: Jethron ajotyyli 400 000 euron ökyluksus-Ferrarin ratissa herätti huomiota – ”Olin aivan varma…”

19.05.2019 07:06

Suomen Turussa on sattunut ja tapahtunut viimeisen viikon aikana melkoisesti. Viime perjantaina kaupungin keskustassa todistettiin hämmentävää näytelmää, kun kotimaisella pop-keisari Ressu Redfordilla oli ns. tilanne päällä parkkipirkkojen kanssa.

Lue myös: Kuvat kertovat enemmän kuin 1000 sanaa: Ressu Redford väänsi parkkipirkkojen kanssa Turussa – ”Katso nyt, ei j***lauta mikä ilme!"

Sitä ennen nuoret kaunottaret huokailivat ihastuksesta, kun Jussi-palkittu näyttelijä Eero Aho oli ilmestynyt tervaamaan keuhkojaan Turun kaupunginteatterin edustalle.

Lue myös: Nuoret kaunottaret huokailivat ihastuksesta: suosikkinäyttelijä Eero Aho röyhytteli röökiä Turussa - "Kyllä Eeron aina tunnistaa!"

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Tässä on Jethron nöyrähkö kesäkaara Ferrari California. Nelipyöräisestä saa pulittaa noin 400 000 euroa.
Tässä on Jethron nöyrähkö kesäkaara Ferrari California. Nelipyöräisestä saa pulittaa noin 400 000 euroa.

 

Tällä kertaa tarinan keskiössä on kiinteistöveijari Jethro Rostedt, joka ikuistettiin varhain viime torstaiaamuna Turun Koulukadun huoltamon parkkipaikalta.

– Kello oli vasta vähän jälkeen aamukuuden – itse asiassa tarkalleen 6.20 – kun parkkikselle saapui auto, jota ei vain voinut olla huomaamatta, Turusta hiiskutaan.

Lue myös: Jethro Rostedt osti 400 000 euron kesäauton – ”Harvinaista herkkua Suomessa!”

Kyseinen menopeli oli paljon otsikoissakin ollut Ferrari California, jonka hinta keikkuu peräti 400 000 euron hujakoilla. Sen omistajaksi tiedetään Jethro.

– Ajattelin ensin, että Jeti olisi menossa siihen huoltikselle aamukahville. Mutta ei, hän painelikin siihen aikaan viereiseen kuntotaloon treenaamaan. On kyllä reipas kaveri!

Seiskan lukija bongasi Jetin ökyluksus-Ferrarin aamuvarhain turkulaiselta parkkipaikalta.
Seiskan silminnäkijä ikuisti Jetin ökyluksus-Ferrarin aamuvarhain turkulaisella parkkipaikalla.

 

Samainen silminnäkijämme kertoo törmänneensä Jethroon vielä toisenkin kerran samana päivänä. Sillä kertaa Hirvensalon suunnalla.

– Se oli jo iltapäivää, kun katselin autoni taustapeilistä, että jaaha, taas sama Ferrari.

– Ajelimme Jetin kanssa perätysten Hirvensalon tunneliin, jossa hän antoi ääninäytteen autonsa tehoista. Muistan, kuinka hänellä oli oikein ikkunat auki, koska siten hän varmaankin kuuli paremmin komean autonsa äänet hyvin kaikuvassa tunnelissa.

Lue myös: Uuden ökyauton ostanut Jethro Rostedt päästi poikansa Ferrarin rattiin – ”Ainakin vielä viimeksi oli korttikin tallella!”

Seiskan silminnäkijä arvostaa Jetiä siitä, että tämä malttoi kuitenkin noudattaa liikennesääntöjä.

– Hän olisi voinut helposti, hieman kaasua painamalla tulla heittämällä ohi siellä tunnelissa. Olin aivan varma, että ohi tullaan, mutta Jeti tyytyi kuitenkin ajelemaan kiltisti perässäni eikä kaasutellut sen enempää, Turusta kerrotaan.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus, lukijan kuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!