Katso kuvat!

Kuvat kertovat enemmän kuin 1000 sanaa: Ressu Redford väänsi parkkipirkkojen kanssa Turussa – ”Katso nyt, ei j***lauta mikä ilme!"

Uutiset | 16.05.2019 12:02

Tuorein, tänään torstaina (16.5.) ilmestynyt Seiska sisältää jälleen aimo annoksen mehukkaita Kääk-juoruja. Tai ei edes mitään juoruja, vaan totisinta totta ja paljonpuhuvia kuvia kaikkien tuntemista julkkiksista ympäri Suomenmaata.

Tällä viikolla lehtemme ykkös-kääkkinä on turkulainen kultakurkku Ressu Redford. 1980- ja 90-lukujen ykköspoppareihin lukeutuva sekä MTV:n Tähdet tähdet -laulukilpailusta tuttu Ressu ikuistettiin äskettäin huomiota herättäneestä tilanteesta.

Lue lisää: Takavuosien suosikkipoppari Ressu Redford on jälleen valmis valokeilaan – ”Mahdollisuus, johon kannatti tarttua”

Seiskaan yhteyttä ottanut silminnäkijä kertoo, kuinka oli viime viikon perjantaina (10.5.) kiinnittänyt iltapäivällä Turun keskustassa huomiota tutunnäköiseen komistukseen.

– Oikeastaan huomasin ensin ne lappuliisat tai parkkipirkot, miksikä niitä nyt kutsutaankaan, Seiskalle kerrotaan.

– Vasta sen jälkeen tajusin, että perhana, siinähän on Ressu vääntämässä heidän kanssaan.

Suomen Turku perjantai-iltapäivänä 10. toukokuuta: Ressu Redfordia vielä naurattaa keskustellessaan parkkipirkkojen kanssa...
Suomen Turku perjantai-iltapäivänä 10. toukokuuta: Ressu Redfordia vielä naurattaa keskustellessaan parkkipirkkojen kanssa...

 

”Vääntämisellä” viitataan tilanteeseen, jossa Ressun ja pysäköinninvalvojien välille oli syntynyt jonkinmoisia näkemyseroja. Näin siis ainakin silminnäkijämme mukaan.

– En tiedä menikö se niin, mutta sellainen kuva itselleni jäi, että Ressu olisi äkännyt parkkipirkot niin sanotusti itse teossa, Turusta hiiskutaan.

– Ilmeisesti hän siis pölähti paikalle vasta sitten, kun parkkipirkot olivat jo hänen autonsa kimpussa!

Lue lisää: Tätä ei olisi ihan heti uskonut! Ressu Redford ei voi sietää suomalaisten suosikkiaktiviteettia: ”Olen kokeillut, mutta ääh, en mä halua"

...mutta pian jälkeen laulusankarin hymy alkoi uhkaavasti hyytyä.
...mutta pian legendaarisen laulusankarin hymy alkoi uhkaavasti hyytyä.

 

Tarkkasilmäisen turkulaisvinkkaajan mukaan tilanteessa nähtiin jossain vaiheessa merkittävä ilmapiirinmuutos.

– Ensin Ressua kovasti nauratti, mutta pian hymy hyytyi. Katso nyt itse näitä lähettämiäni kuvia, hahhah! Ei j***lauta mikä ilme tuossa jälkimmäisessä!

Lue lisää: Ressu Redfordista paljastui aivan uusia puolia: jestas, mikä asuvalinta – kuva!

Onko tietoa, onnistuiko Ressu välttymään parkkisakoilta?

– Sanoisin, ettei edes armoton verbaalivääntö tainnut sillä kertaa auttaa, vanhasta pääkaupungista naureskellaan.

Seiska tavoitti myös asiasta huvittuneen Ressun, joka ei kuitenkaan ollut halukas kommentoimaan tapausta sen kummemmin.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus, lukijan kuvat
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!