Hyppää pääsisältöön
Wilma nauttii Intiassa kulttuurin monimuotoisuudesta.

”Turisti on arvoasteikossa koiran alapuolella” – Intiassa reppumatkaileva Wilma Schlizewski vietiin lentokentältä kuulusteluun!

Tatuointitaiteilija Wilma Schlizewskin reppumatka Aasiassa vei hänet keskelle kansainvälistä konfliktia hänen saavuttuaan Srinagarin lentokentälle Intian Kashmirissa.

Kaksi tylyä viranomaista veivät Wilman oitis kuultavaksi. Kuulustelujen jälkeen Wilma saatettiin ns. turvataloon, joka vaikuttaa länsimaiseen silmään lähinnä pidätysselliltä. Kuulusteluhuoneesta Wilma pääsi vain viranomaisen määräämään majapaikkaan. Itse hän oli suunnitellut asuvansa aivan muualla.

- Jos en olisi suostunut kiltisti lähtemään määrättyyn osoitteeseen, olisin ehkä viettänyt kuulusteluhuoneessa pitkänkin aikaa, Wilma miettii.

Lue myös: Reissaava tatuoija Wilma Schlizewski pulassa Kashmirissa - viranomaiset ottivat lentokentällä kiinni ja veivät ”turvaan”

Kiinniotto veti vakavaksi, mutta Wilman Intian-reissu on kokonaisuutena ollut positiivinen kokemus.
Kiinniotto veti vakavaksi, mutta Wilman Intian-reissu on kokonaisuutena ollut positiivinen kokemus.

Turisti koiran alapuolella

Viime keväänä 60 vuoden ikään tullut Wilma on aina ollut kiinnostunut matkailusta, ja erityisen viehättynyt Intiasta. Nyt hän on ollut Intian Goassa tammikuusta alkaen etsimässä elämälleen uutta suuntaa.

- Ensimmäisen kerran kävin Intiassa noin 40 vuotta sitten. En muista, milloin kävin ensi kertaa Goassa, mutta lienee noin 35 vuotta sitten, koska tapasin sattumoisin muutaman yhtä vanhan eteläafrikkalaisen harpun kuin mitä olen itse. Muisteltiin siinä yhdessä Goat, Ibizat, Riot ja Istanbulit.

Lue myös: Ohhoh, Wilma Schlizewski antoi pakit Brunein sulttaanille – treffikutsun hylkääminen harmittaa vieläkin!

Wilma nauttii Intiassa kulttuurin monimuotoisuudesta, vaikka toteaakin turistin olevan hieman paikallisia alempaa kastia.

- Pidän tästä sekalaisuudesta ja suvaitsevaisuudesta. Turisti on toki arvoasteikossa alle koiran, mutta niinhän olen Tallinnassakin yrittäjänä virolaisten ja venäläisten mielestä.

Lue lisää Wilman elämästän Intiassa torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!


Teksti:
Vesa Häkli
Kuvat:
Seiskan arkisto ja Asko Salminen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!