fbq
Uutiset
16.07.2014 20:17
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Tuoreiden tangokuninkaallisten rajut suhdetaustat: tyly avioero ja kolmiodraama!
Tuoreiden tangokuninkaallisten rajut suhdetaustat: tyly avioero ja kolmiodraama!
Uutiset
16.07.2014 20:17
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Tänään ilmestynyt Seiska paljastaa tuoreiden tangokuninkaallisten rajut suhdetaustat.

Vuoden 2014 tangokuninkaaksi valittu Teemu Roivainen erosi The Voice of Finland –laulajasta Saara Aallosta yhdeksän yhteisen vuoden jälkeen. Suhteen päättymistä edelsi kolmiodraama. Sen sijaan tangokuningattareksi valittu Maria Tyyster erosi aviomiehestään 2009 puolitoista vuotta kestäneen avioliiton jälkeen.

 

Teemu vitsaili kahdesta kuningattaresta!

Teemu ilmoitti suorassa tangokuningatarfinaalissa viime lauantaina olevansa valmis ottamaan rinnalleen jopa kaksi kuningatarta. Kruunun vei tiukan jännitysnäytelmän jälkeen viime keväänä tamperelaistunut Maria Tyyster ja toiseksi sijoittui katsojilta toisella kierroksella parhaat pisteet saanut Piritta Venho.

– Välillä pitää viljellä huumoria. Uskon, että minun ja Marian välille syntyy hyvä yhteistyö. Mietimme jo aamupalalla, mitä duettoja esitämme yhteisillä keikoilla, joita on luvassa puolitoista kuukautta, Oulussa lapsuutensa ja nuoruutensa viettänyt Teemu kertoi Seiskalle.

Teemu päätti osallistumisestaan Seinäjoen Tangomarkkinoille vuosi sitten. Hän on laulanut lapsuudesta lähtien tangoja pianon ääressä ja elänyt musiikille koko elämänsä.  

– Ajattelin, että minulla pitää olla tarpeeksi keikkakokemusta ennen kuin otan osaa laulukilpailuun. Jos Suomessa haluaa elättää itsensä muusikkona, ei ole varaa valita keikkoja genren mukaan. Keikoilla on tullut vedettyä poppia ja rokkia. Säveltäminen ja kappaleiden tekeminen on intohimo, joten toivon, että sille jää aikaa ja pääsen esittämään jatkossa omia kappaleita.

Lue kaikki tuoreista tangokuninkaallisista tänään ilmestyneestä Seiskasta.