Näin Sohvaperunat-Juhaniin yhdistetty Veronica Verho pohdiskeli uutta suhdetta podcastissaan: ”Ihan s**t*n*n jännittävää!”

Uutiset | 23.05.2020 08:04

Seiska paljasti aikaisemmin, että Posse-ohjelmasta tuttu radiojuontaja Veronica Verho, 24, ja Sohvaperunoissakin naurattanut media-alan yrittäjä Juhani Koskinen, 33, bongattiin toissa lauantaina turkulaisen kerrostalon sisäpihalta läheisissä tunnelmissa.

Lue lisää: Yllätysromanssi! Veronica Verho ja Sohvaperunat-Juhani läheisissä tunnelmissa!

Viestintätoimiston taiteellisena johtajana työskentelevä Juhani Koskinen nousi julkisuuteen Ylen Sohvaperunat-sarjasta.
Viestintätoimiston taiteellisena johtajana työskentelevä Juhani Koskinen nousi julkisuuteen Ylen Sohvaperunat-sarjasta.

Uusi suhde jännittää

Veronican edellinen suhde räppäri VilleGallen kanssa päättyi eroon viime vuoden lopulla. He ehtivät olla yhdessä kaksi vuotta. Veronica myönsi eron Poks-podcastissaan tammikuussa.

Mä oon miettiny tätä asiaa tosi paljon sen jälkeen, kun mun entinen parisuhde päättyi, että nyt kun se seuraava ihminen tulee, sitten kun se tulee, koska se nyt ikinä tuleekaan, niin se on samaan aikaan turhauttavaa, mutta samaan aikaan ihan saatanan jännittävää, Veronica selitti podcastissa.

Veronica Verho tunnetaan radiojuontajana ja tubettajana.

Lue myös: VilleGallesta eronnut Veronica Verho pyörsi päätöksensä: ”Kaksi vuotta sitten sanoin, etten koskaan…!”

VilleGalle ja Veronica pitivät suhteensa salassa pitkään, mutta se paljastui joulukuussa 2017 Instagramissa.
Veronica osallistui Tanssii tähtien kanssa -kisaan syksyllä, ja VilleGalle kävi kannustamassa rakastaan suorissa lähetyksissä useita kertoja. Veronica kertoi Seiskalle VilleGallen tarjonneen hänelle tärkeää tukea miljoonaohjelman ruljanssin keskellä.

– Kun rinnalla on ihminen, joka on kokenut samoja asioita ja käynyt samoja asioita läpi, ymmärtää hän paremmin, mistä hänelle kerron. Tanssii tähtien kanssa on projekti, jossa jokaisen on heittäydyttävä täysillä mukaan aloittamaan tanssitreenit tyhjästä ja esiintymään miljoonayleisölle. On todella tärkeää, että kotona on ihminen, joka ymmärtää myös epävarmuuteni, Veronica kertoi viime lokakuussa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!