Tuore äiti Krista Siegfrids suhteestaan Rutger-kultansa kanssa: ”Lapsi on yhdistänyt meitä”

Uutiset | 19.01.2021 07:00

Laulaja Krista Siegfridsin, 35, alkuvuoteen on mahtunut suuria tunteita. Onnea perheeseen tuo marraskuussa syntynyt esikoisvauva.

– Voin vain koko ajan tuijottaa Lizzyä ja ajatella, kuinka onnekas olen, hän kertoo iloisena puhelimessa.Krista viettää osaa äitiyslomastaan Suomessa.

– Äitiys tuntuu luonnolliselta ja ihanalta. Olemme todella onnekkaita, ja hän on ollut ainakin toistaiseksi todella kiltti meille vanhemmille.

Lue myös: Krista Siegfridsin suuri suru - laulajan rakas mummo siunattiin haudan lepoon: "Muistosi elää aina"

Laulaja kertoo suhteensa Rutger-kullan kanssa voivan hyvin. Yhteistä aikaa on riittävästi.

– Olen vielä enemmän rakastunut, kun näen hänet ja vauvani yhdessä. Minulla on sellaiset pinkit lasit silmillä.

– Lapsi on yhdistänyt meitä entistäkin tiiviimmin, ja elämme tällaisessa ihanassa rakkaus- ja vauvakuplassa, Krista luonnehtii.

Hoitovuorottelua

Krista nähdään helmikuussa alkavan Talent Suomen tuomaristossa jo toista kertaa. Laulajan mielestä töiden ja perheen yhteensovittaminen toimii, kun aikataulut järjestää oikein.

– Pitää vain miettiä, mitä keikkoja otan vastaan. Minulla on hyvä tukiverkko sekä Suomessa että Hollannissa.Kykyjenetsintäkilpailun suorat lähetykset alkavat maaliskuussa, ja Kristalla on sinne jo selkeät suunnitelmat.

Lue myös: "Unelmieni mies!" Krista Siegfrids poseeraa uhkeana Rutger-rakkaansa kanssa: kirjoitti pakahduttavan tekstin kullalleen - "En ole koskaan ollut onnellisempi!"

– Mieheni voi tulla mukaan hoitamaan Lizzyä kuvauspaikan takahuoneeseen, kun minä tuomaroin kilpailijoita. Kuvio toimii myös toisinpäin. Minä paikkaan, jos miehelläni on kiireitä.

työ

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram ja MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!