fbq
Uutiset
19.04.2020 09:14
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Timo Korhonen
Eveliina Tikan ja Tuomas Enbusken kohusuhde.
Tuomas Enbusken ex-rakas Eveliina Tikka: Suhteemme oli levoton alkoholin takia!
Uutiset
19.04.2020 09:14
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Timo Korhonen

Missikaunotar ja markkinointiopiskelija Eveliina Tikka, 24, kertoo ajatustensa pyörivän yhä hänen edellisen parisuhteensa päättymisessä. Exä on mediapersoona Tuomas Enbuske, 42, josta Eveliina erosi tammikuussa.

Hän on tehnyt Tuomaksesta rikosilmoituksen suhteen aikana tapahtuneesta pahoinpitelystä sekä iPadinsä laittomasta käytöstä ja varastamisesta.

Lue myös: Missikaunotar teki rikosilmoituksen! Tuomas Enbusken ex-rakas Eveliina Tikka: Hakeudu hoitoon, Tuomas!

New York jäi näkemättä

Suhteen aikana Eveliina tapasi Tuomaksen isän mutta ei ollut missään vaiheessa tekemisissä Tuomaksen lasten kanssa. Ex-pariskunnan välille ei ehtinyt puolen vuoden aikana muodostua normaalia, tasapainoista parisuhdearkea.

– Suhteemme oli hyvin levoton Tuomaksen impulsiivisuuden ja alkoholinkäytön takia. Oma alkoholinkäyttöni ei kuitenkaan lisääntynyt suhteemme aikana. Tuomas saattoi myös kadota kahdeksi viikoksi sanomatta mitään eikä palattuakaan kertonut, missä oli ollut. Hänen käytöksensä takia en missään vaiheessa haaveillut yhteisen kodin perustamisesta tai lasten hankinnasta.

Lue myös: Mediapersoonasta eronnut missi Eveliina Tikka paljastaa: Tuomas Enbuske vakuutti ylläpitävänsä kulissisuhdetta!

Myrskyisään suhteeseen mahtui myös hyviä hetkiä.

– Parhaimpia hetkiä olivat ehdottomasti, kun kävimme kahdestaan syömässä ja elokuvissa. Tuomas on sen verran hyvä puhuja, että hänen kanssaan pystyi käymään syvällisiä keskusteluja. Hän lupasi viedä minut New Yorkiin, mutta matka jäi kuitenkin tekemättä.

 
 

 

Katso Eveliinan alusvaatekuvat Seiska Klubista!