Tubettaja Roni Bäck yllättyi lentokoneessa: Sauli Niinistö halusi kätellä – ”Hän muisti minut!”

Uutiset | 09.12.2018 20:13

Suomen suosituimpiin tubettajiin lukeutuvan Roni Bäckin, 25, leuka loksahti hiljattain, kun hän lensi Helsingistä Pariisiin.

– Istuskelin lentokoneen businessluokassa, kun noteerasin, että sinne alkoi ilmestyä jostain agentin näköisiä tyyppejä. Muistan miettineeni, että mikähän homma tämä oikein on, Roni kertoi Seiskalle Helsingin Itäkeskuksen Finnkinon avajaisissa.

– Hieman sen jälkeen huomasin, että oho, Sauli Niinistö saapui koneeseen!

Lue myös: YouTube-tähti Roni Bäck Niinistön vaalivalvojaisissa: Mukavaa vaihtelua, kun kukaan ei tunnista minua!

”Hän muisti minut”

Ronin olisi tehnyt mieli mennä morjestamaan tasavallan presidenttiä, muttei rohjennut.

– Päätin, että antaisin olla hänen rauhassa. Mutta sitten hän tulikin itse moikkaamaan minua! Hän halusi oikein kätellä ja kyseli, mihin olin matkalla.

Lue myös: Suomen kovat tubetähdet Mike ja Roni Bäck: "Ei missään koulussa opeteta mitä teet, kun sulla on 100 000 seuraajaa!" Katso video!

Äimän käkenä ollut Roni kertoi Saulille matkustavansa Pariisin kautta Kolumbiaan työreissulle. Presidentti Niinistö oli sitä vastoin jäämässä Ranskaan ensimmäisen maailmansodan muistopäivän kunniaksi.

– Teimme Salen kanssa alkuvuodesta videon, mutten olisi uskonut hänen tunnistavan minua. Olin vain, että jes, hän muisti minut!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Atte Kajova ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!