Tubettaja Henny Harjusola palasi sairausloman jälkeen töihin – ”Voimaton olo valtasi kehon”

Uutiset | 05.10.2020 15:04

Tubettaja ja parturi-kampaamoyrittäjä Henny Harjusola, 26, kertoi Seiskalle viime viikolla sairastumisestaan.

– Olin kaksi viikkoa sairauslomalla ja melkein kuukauden poissa somesta ruusutulehdukseen sairastumisen vuoksi.

Lue lisää: Suosittu tubettaja joutui sairaalahoitoon! Henny Harjusola avautuu pysäyttävästä kokemuksestaan: Iho oli kiljuvan punainen ja tulikuuma!

Tärkeä opetus

Sairaalasta päästyään Hennyn viikko kului kotihoidon piirissä suonensisäisten antibioottien voimalla. Kahden viikon sairausloman jälkeen työpäivä tuntui raskaalta.

– Olin päivän jälkeen aivan akut tyhjänä. Nuutunut ja voimaton olo valtasi kehon, vaikka työpäivä olikin melko helppo ja rento.

Poissaolo töistä vaikutti yrittäjän tuloihin. Henny on kuitenkin huomannut suotuisan ilmiön: ihmiset haluavat käyttää nyt enemmän rahaa kampaamopalveluihin.
Poissaolo töistä vaikutti yrittäjän tuloihin. Henny on kuitenkin huomannut suotuisan ilmiön: ihmiset haluavat käyttää nyt enemmän rahaa kampaamopalveluihin.

Lue myös: Sairaalahoitoon joutunut tubettaja Henny Harjusola: Peppuleikkausta syytettiin sairastumisesta – ”Turhaa spekulaatiota!”

Nyt useita viikkoja sairastumisen jälkeen Henny kokee vihdoin toipuneensa täysin tapahtuneesta.

– Opin, että pitää mennä lääkäriin ajoissa, eikä vasta sitten kun on aivan pakko. Jokaisesta pikkuvaivasta ei tietenkään saa ylireagoida, mutta itseään on kuunneltava.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!