billebeino

Tsekkaa kuva - Ville Leinon Billebeino-vaatemerkistä myydään jo piraattiversioita Turkin turistikojuissa: ”Siellä ne olivat Adidasten ja Nikejen joukossa!”

06.06.2018 18:32

Suomalaisen Billebeino-vaatemerkin toimitusjohtaja Juhani Putkonen (oik.) hieraisi silmiään kahteen kertaan, kun hän eilen tiistaina (5.6.) vastaanotti kuvaviestin Turkin Sidestä. 

Billebeino on Juhanin ja ex-NHL-tähti Ville Leinon perustama vaatemerkki, jonka kova suosio on selkeästi yltänyt jo ulkomaille. Kuvaviestissä nimittäin komeili Billebeino-paidan kopio, jota myytiin turistialueella mustana sekä valkoisena. 

Lue lisää: No nyt on komeaa: Ville Leinon Billebeino-huppari päätyi Black Sabbath -tähden ylle!

putcola

- Kävelin kadulla Billebeinon lippis ja paita päällä, kun kaveri tuli huutamaan kauppaan ja sanoi, että: Here is also Billebeibo for you. Ajattelin, että hyvä vitsi, mutta kun sisällä myyjä näytti ton paidan valkoisena ja mustana, olit että mitä ihemettä, lukee Juhanin saamassa viestissä todistusaineiston kera. 

Tavoitimme Juhanin, jolle eilisen kuvaviestin sisältö tuli aivan puskista. 

- Onhan se tavallaan aika kova juttu, että ”tuotteitamme” on siellä ”Nikejen” ja ”Adidasten” seassa. Kyseessä on kaksipiippuinen juttu, sillä emme missään nimessä halua ihannoida piratismia, mutta samalla olemme tehneet jotain oikein, jos tuotteitamme kopioidaan. 
 

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: Billebeino

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!