fbq
Uutiset
07.10.2017 08:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus
Touko Aallon salarakas heilasteli myös toisen julkkismiehen kanssa.
Touko Aallon Iris-salarakkaalla värikäs tausta: Läheiset välit toisenkin julkkismiehen kanssa – nakuilua ja bongikuvia somessa!
Uutiset
07.10.2017 08:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus

Vihreiden puheenjohtajan Touko Aallon, 33, kaksivuotinen avioliitto päättyi elokuussa, kun hän narahti vaimonsa pettämisestä. Touko söi sananmukaisesti kuormasta, ryhtyessään salasuhteeseen vihreiden nuorisojärjestössä työskentelevän Iris Flinkkilän, 24, kanssa.

LUE: Vaimo heitti salasuhteesta narahtaneen Touko Aallon ulos yhteisestä kodista - vihreiden puheenjohtaja asuu nyt vaatimattomassa lemmenluukussa!

Iriksen lähipiiristä kerrotaan, että Iriksellä on ollut samaan aikaan Toukon kanssa läheiset välit toiseenkiin julkkismieheen. Iris viihtyi keväällä ja alkukesästä läheisissä tunnelmissa muusikko Kerkko Koskisen kanssa. Kaksikosta löytyy myös Iriksen Instagramista useita yhteiskuvia, joissa he viihtyvät hyvin lähekkäin.

Toukon Iris-rakas on varsin värikäs nainen. Hän on jopa julkaissut itsestään rohkeita nakuilukuvia sosiaalisessa mediassa. Hän myös puhuu seksiasioistaan yhtä arkisesti kuin ruisleivästä.

Iriksen avoimesta Instagram-tilistä selviää, että hänen lempiharrastuksiinsa kuuluu muun muassa pussikaljan juonti. Hän kutsuu poliiseja ”kytiksi” ja joutui näiden kanssa tekemisiin elokuisella Pariisin-matkallaan. Pariisista Iris myös postasi Instagramiin kuvan, jossa hänen sänkynsä yöpöydällä, lapsuuden ystävän asunnolla on niin kutsuttu ”bongi”, jota yleisesti käytetään hashiksen ja marihuanan poltteluun. 

Linnoittautui asuntoon

Talousasioitaan Iris on hoitanut huolimattomasti. Häneltä on kahden viime vuoden aikana karhuttu ulosoton kautta laskuja yli 10 000 euron edestä. Iris on jättänyt maksamatta muun muassa opintolainoja, puhelinlaskuja ja pummilla matkustamisesta saamansa tarkastusmaksun. 

Iris on joutunut myös käräjille erikoisen vuokrasotkun vuoksi. Hän vuokrasi asunnon Helsingin Kalliosta määräajaksi vuonna 2014 mutta jätti toistuvasti vuokrat maksamatta, eikä suostunut muuttamaan asunnosta ulos määräajan päätyttyä. Oikeus määräsi Iriksen maksamaan rästit ja häädön uhalla poistumaan asunnosta.

Saiko vihreiden puheenjohtajan Touko Aallon Iris-salarakas potkut vihreiden nuorisojärjestöstä?

Graafiseksi suunnittelijaksi itseään kutsuvalla Iriksellä on ollut ansiotuloista päätellen kalenterissa tilaa. Vuonna 2015 hän tienasi vain 6 455 euroa.

Tästä hillittömästä tempauksesta Touko Aallon salarakas Iris Flinkkilä muistetaan - kunnianosoitus Pete Parkkoselle!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »