Toni Niemisellä aviokriisi – myös raha-asiat levällään!

Uutiset | 20.03.2017 18:05

Ex-mäkikotka Toni Niemisen, 41, ja Heidi-vaimon vuonna 2015 solmittu avioliitto on vaakalaudalla.

TAUSTAA: Vuokranantaja raivostui Toni Niemiselle maksamattomista vuokrista: menetti kotinsa!

Avioliitto ei nimittäin Tonia liiemmin pidätellyt, kun hän intoutui taannoin lemmenleikkiin punertavahiuksisen kaunottaren kanssa Armas-yökerhossa Lahdessa.

Vuoden 1992 olympiavoittaja oli Lahdessa MM-kisojen vip-isäntänä, mutta kun hänelle illalla tarjoutui tilaisuus heittäytyä viihteelle, hän pisti tuulemaan.

– Ilman vihkisormusta esiintynyt Toni kaappasi tummanpunertavatukkaisen naisen tanssin pyörteisiin ravintolan karaokepuolella. Tanssin lomassa he halailivat toisiaan estoitta. Ilmeisesti he eivät tunteneet ennestään vaan tutustuivat illan aikana, silminnäkijät raportoivat.

"Liimautuivat toisiinsa"

Lahdessa Tonin ja vieraan naisen teerenpeli ei jäänyt pelkkään tanssiin. Puolisen tuntia ennen valomerkkiä he vetäytyivät istumaan kahdestaan yökerhon takaosaan.

– He liimautuivat toisiinsa kiinni ja vaihtoivat kosteita pusuja välittämättä sivullisten katseista, baarikärpäset vahvistavat.

KATSO: Toni Nieminen antautui lemmenleikkiin baarissa – katso kuuma video!

Valomerkin lähestyessä kyyhkyläiset käväisivät tanssilattialla. Viimeisen hitaan jälkeen he poistuivat kahdestaan käsikynkkää yöhön.

Naisen perässä asuntoon

Kauppakeskus Trion tuntumassa Toni ja tuntematon nainen kiinnittivät ohikulkijoiden huomion.

– He pysähtyivät kadulle halailemaan. Lyhyen neuvonpidon jälkeen Toni livahti naisen perässä keskustassa sijaitsevaan kerrostaloon, Seiskalle kerrotaan.

Seiskan tietojen mukaan Toni majoittautui MM-kisojen aikana Lahden kansanopiston hostellissa. Toisena yönä Tonin bongattiin menevän majoitustiloihinsa nuoren vaaleaverikön kanssa, joka ei ollut Tonin oma kulta.

Vaimo kisoissa mukana

Heidi-vaimo oli nähty miehensä seurassa kisojen avauspäivinä, mutta hän oli palannut takaisin kotikaupunkiin Ouluun ennen Tonin naisseikkailuja. Oulu on toiminut kesällä 2015 avioituneen parin tukikohtana joulukuusta saakka.

– Olemme viihtyneet erittäin hyvin. Vaimon lapset ovat myös Oulussa, mikä helpottaa arkea ja oli yhtenä päätekijänä muutossa, Toni kertoi hiljattain Seiskalle.

Sittemmin oli eri ääni kellossa:

Toni Nieminen yllättää: Emme ole Heidin kanssa naimisissa – vaimo eri mieltä!

Eroja ja rahahuolia

Heidillä on kaksi tytärtä aiemmasta suhteestaan. Samoin Tonilla on kaksi tyttöä ex-vaimonsa, kirjailijanakin tunnetun Veeran kanssa. Pari erosi syksyllä 2013.

Pian tämän jälkeen mäkisankari alkoi seurustella oululaisen Johannan kanssa. He ennättivät kihloihin keväällä 2014, mutta jo saman vuoden syksyllä suhde kariutui Tonin syrjähyppyjen takia.

Toni on avautunut rajuista rahaongelmistaan julkisuudessa. Hänellä on ulosotossa 70 000 euroa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!