Uutiset

Vuokranantaja raivostui Toni Niemiselle maksamattomista vuokrista: menetti kotinsa!

17.08.2016 14:16

Entinen mäkihyppääjä Toni Nieminen, 41, muutti viime keväänä Heidi-vaimonsa kanssa Helsingistä Orimattilaan. Talon omistaja on nyt kuitenkin purkanut vuokrasopimuksen.

Seiska tavoitti Toni Niemisen vuokranantajan, joka kertoo päätyneensä ratkaisuun, koska ei saanut Tonilta viime kevään ja tämän kesän aikana kertaakaan vuokria ajoissa. 

- Vuokrasopimus on purettu heinäkuun puolivälissä ja olen antanut Tonille mahdollisuuden asua asunnossa syyskuun alkuun saakka. Toni ei ole minulle enää velkaa, sillä hän on maksanut vuokrat useiden puheluiden ja huomautusten jälkeen. Heinäkuun vuokran Toni maksoi elokuun alussa, Seiskan tavoittama vuokranantaja kertoo. 

 

”Luotimme Toniin”

Vuokranantaja kertoo, että hänellä on takana 30 vuoden ystävyyssuhde Toni Niemisen kanssa. Hän tiesi Tonin talousongelmista, kun vuokrasi asunnon ystävälleen. 

- Tiesimme, että hänen luottotietonsa eivät ole kaikista parhaimmat. Luotimme kuitenkin, että hän maksaa vuokransa, kun on valmis muuttamaan asuntoomme Heidi-puolisonsa kanssa. Olemme joutuneet pettymään Tonin toimintaan. 

Vuokranantaja on joutunut huomauttamaan Tonia useaan otteeseen viime kevään ja kesän aikana maksamatta jääneistä vuokrista. 

- Hänen toimintansa on ollut todella munatonta. Hän ei ole vastannut tekstiviesteihin, sähköposteihin tai puheluihin. Hänen suhtautuminen asioihin oli sitä luokkaa, että oli parempi, että hän muuttaa asumaan muualle. 

 

Ulosottokierre

Seiska uutisoi aiemmin tänä kesänä nykyisin kiinteistönvälittäjänä työskentelevän Tonin kärsivän pahoista talousongelmista. Reilu vuosi sitten ulosotto karhusi Tonilta 13 000 euron saatavia, mutta sittemmin summa on kasvanut järjettömiin lukemiin. Tonin ulosottorekisteri on 20 sivun pituinen ja ulosottovelka on kohonnut 70 595 euroon.

Toni on jättänyt maksamatta muun muassa vakuutusmaksuja, verot ja sakkoja, jotka ovat menneet ulosoton perittäviksi. 

 

 

 
Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!