Uutiset

Tomi Metsäketo, 43, ja tuore Miss Suomi Michaela Söderholm, 25: Villejä suhdehuhuja! Yhteiset jatkot - kuva!

20.10.2017 09:16

Syksyn toisen Tähdet, tähdet -livelähetyksen kuuma tunnelma lämpeni entisestään viime sunnuntaina, kun studioyleisölle selvisi tuoreen Miss Suomen läsnäolo.

Vartalonmyötäisessä, syntisen punaisessa pikkumekossa sädehtinyt Michaela Söderholm seurasi lähetystä ratsastusvalmentaja Marko Björsin vieressä.

Lue lisää: Mitkä sääret, studioyleisö punastui Tähdet, tähdet -kuvauksissa: tuore Miss Suomi sähköisti tunnelman minimekossa!

– Marko oli Miss Suomi -kisoissa tuomarina, ja tapasimme uudelleen Westerbackan Horse Show’n etkoilla, iloinen Michaela, 25, kertoi Seiskalle.

Michaela Söderholm

– Hän kysyi, lähtisinkö tänne hänen seurakseen.

Kannusti kultaansa?

Sisäpiirilähteet supattavat Seiskalle, että missillä olisi ollut toinenkin syy saapua seuraamaan sunnuntain suoraa lähetystä.

– Michaela oli siellä kannustamassa uutta kultaansa, kulisseista kerrotaan.

Syväkurkkujen mukaan uusi kulta olisi ohjelmassa esiintynyt Tomi Metsäketo.

Lue myös: Järkyttyneiden naisten rajut tilitykset Tomi Metsäkedosta: Tähdet, tähdet -laulaja kouri, vaati seksiä ja solvasi!

Tomi Metsäketo lähetti vantaalaisnaiselle Tinderissä suoran seksiehdotuksen – raivostui pakeista täysin: Hän jankutti, että olen tyhmä ämmä!

Sattumaa tai ei, mutta kun Tähdet tähdet -kööri suuntasi lähetyksen jälkeen jatkoille helsinkiläisravintolaan, Michaela ja Tomi eksyivät samaan illallispöytään.

Michaela Söderholm ja Tomi Metsäketo jatkoilla.

– Pöydästä kuului jatkuvaa naurua, ja tunnelma oli todella iloinen. Tomi näkyi kaatelevan Michaelalle viiniä, ravintolasta juorutaan.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto ja Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!