fbq
Uutiset
24.09.2017 18:05
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus
Tom Sjöberg
Tom Sjöberg tunsi hyvin Aarnio-vyyhdin avaintodistajan: ”Saara” oli namukarkki, jota kutsuttiin pikku-Lolitaksi!
Uutiset
24.09.2017 18:05
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus

Rööperin kuninkaana tunnettu Tom Sjöberg on kaivanut tänä vuonna legendaarisen pornokauppansa värikkäitä arkistoja. Hän julkaisee lokakuussa rikostoimittaja Harri Nykäsen kanssa uuden version Rööperi-kirjasta.

Kirjan taustatöitä tehdessään Tom törmäsi kuviin naisesta, jonka Suomi tuntee prostituoitu ”Saarana”.

LUE LISÄÄ: PROSTITUOITU ”SAARA” TODISTI NÄKÖSUOJAN TAKAA: AARNION PUOLUSTUS KYSELI ENNUSTAJANTAIDOISTA - AARNIOTA NAURATTI!

Tom ystävystyi Jari Aarnion rikosvyyhdin avaintodistajan kanssa 1990-luvun taitteessa.

– Hän oli siihen aikaan sellainen namukarkki, jota kutsuttiin pikku-Lolitaksi. Äijät olivat hänen ympärillään kuin liimapaperi. Minullakin oli ”Saaran” kanssa vähän vispilänkauppaa villeinä poikamiesvuosina, Tom myöntää.

Laittoi ex-miehen kuriin

Ennen muuttoaan Vuosaareen ”Saara” asui Punavuoressa, aivan Tomin liikkeen naapurissa. Ystävystymisen jälkeen Tom jopa auttoi pulassa olevaa naista.

– Hän oli styylannut jonkun vankilassa olevan väkivaltaisen ukon kanssa. Eron jälkeen ”Saara” sai Sörkän vankilasta kortin, jossa häntä uhkailtiin. ”Saara” pyysi apua, joten menin tapaamaan vankilanjohtajaa. Kerroin, että teillä on tällainen jäppinen, joka lähettää vi**umaisia kirjeitä entiselle tyttöystävälleen. Jätin kirjeen todisteeksi, ja siihen se uhkailu loppui, Tom paljastaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »