Uutiset

Tynnyrijuttu: Prostituoitu ”Saara” todisti näkösuojan takaa: Aarnion puolustus kyseli ennustajantaidoista - Aarniota nauratti!

14.09.2017 15:04

Helsingin huumepoliisin entisen päällikön Jari Aarnion niin sanotun tynnyrijutun käsittely alkoi tänään (14.9.) hovioikeudessa.

Ensimmäisenä päivänä on keskitytty siihen, oliko Aarniolla seksisuhde. Kirjallisten todisteiden jälkeen oikeudessa päästettiin ääneen prostituoitu ”Saara”, joka on koko Aarnio-vyyhdin alullepanija.

Kiistanaiheena hovissa on ollut se, onko Aarnio harrastanut seksiä ”Saaran” kanssa.

”Saara” todisti oikeudelle näkösuojan takaa. Hän kertoi, että suhde Aarnioon alkoi vuonna 1998. Hänen mukaansa kaksikko tapasi toisiaan useita vuosia kiinteästi. ”Saaran” mukaan Aarnio kävi asunnolla useita kertoja viikossa, ja tapaamisiin liittyi aina seksiä. Todistaja myös kertoi, että Aarniolla oli avaimet hänen asuntoonsa.

Ei halunnut makuuhuoneeseen

Kirjallisia todisteita esiteltäessä kiisteltiin eniten siitä, onko ”Saaran” mustasta lepotuolista löytynyt spermatahra peräisin Aarniosta. ”Saaran” mukaan seksiaktit tapahtuivat yleensä nimenomaan tällä tuolilla.

- Yleensä otin häneltä suihin, kun hän istui siinä tuolissa tai sitten hieroin hänen jalkojaan. Se oli hänen oma paikkansa. Aarnio ei tullut koskaan makuuhuoneeseeni, vaikka sitä ehdotin, Saara kertoi hovioikeudelle.

”Saaran” mukaan Aarnio myös säilytti hänen prostituutiolla ansaitsemiaan rahojaan ja päättäneen palveluiden hintatason. Aarnion kerrotaan myös suunnitelleen 30 000 euron rahanlainauksen eräältä prostituutioasiakkaalta ja myöhemmin auttaneen ”Saaraa” asiaan liittyvässä oikeuskäsittelyssä.

Ennustaminen puhutti

Aarnion puolustus on keskittynyt käsittelypäivän aikana ”Saaran” uskottavuuden kyseenalaistamiseen. Aiemmin päivällä Aarnion asianajaja Riitta Leppiniemi esitteli ”Saaran” tehtailemia rikosilmoituksia, jotka eivät kuitenkaan olleet johtaneet esitutkintaan. Poliisin asiakirjoissa oli korostettu ”Saaran” päihtymystilaa ja haluttomuutta selvittää asioita.
Leppiniemi myös tiedusteli ”Saaralta” tämän ennustajanlahjoista. Todistaja ihmetteli ensin, miten asia liittyy Aarnio-vyyhtiin, mutta myönsi lopulta kykynsä.

- Minulla on ollut neljävuotiaasta asti selvänäkijän kykyjä, Saara totesi.

Kuulemisen aikana Aarnio naureskeli useita kertoja ”Saaran” vastauksia kuunnellessaan. Tynnyrijutun pääepäilty pääsee ääneen ensimmäistä kertaa huomenna (15.9.)

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!