Uutiset

Tom Sjöberg paljastaa murhan kirjassaan: Ystäväni tapettiin huumevelan takia!

13.10.2017 08:08

Toimittaja Harri Nykäsen ja alamaailman tuntijan Tom Sjöbergin viime viikolla julkaistussa Rööperi-kirjassa paljastetaan uutta tietoa Helsingin Punavuoren värikkäästä rikoshistoriasta. Opuksessa kerrotaan muun muassa, mitä Sjöbergin vuonna 1984 kadonneelle ystävälle Crisu Teräsvuorelle tapahtui.

Sjöbergin mukaan legendaarinen kassakaappimies Ugi Kukkamaa tappoi Teräsvuoren 60 000 markan huumevelan takia.

Alamaailman legendan Tom Sjöbergin huima rikoskierros Rööperissä – katso!

– Ugi oli äärettömän vaarallinen jätkä. Crisu sano mulle, että Ugi on teilannut Ruotsissa kolme jätkää ja että se on nähnyt niiden veriset vaatteet Ugin kämpässä, Sjöberg kertoo kirjassa.

Katoamisyönä Ugi soitti yllättäen Sjöbergille ja kertoi, että Crisu on lähtenyt Ruotsiin.

– Mä kysyin miks sä soitat tähän aikaan mulle. Se löi luurin korvaan. Sen jälkeen Crisusta ei kuulunut mitään, kirjassa kerrotaan.

Myöhemmin Ugi tunnusti Teräsvuoren naisystävälle ampuneensa Crisun. Tämän kohtalo oli pysynyt avoimena kirjan julkaisemiseen asti.

Tom Sjöberg esitteli Seiskalle rohkeita kuvia prostituoitu ”Saarasta”: Tällainen nainen on Aarnio-vyyhdin avaintodistaja

Crisu Teräsvuori on monelle tuttu vuonna 2009 julkaistun Aleksi Mäkelän Rööperi-elokuvan kautta. Siinä hahmoa esitti Peter Franzén, ja Sjöbergin roolin tulkitsi Samuli Edelmann.

Kirjan julkistamistilaisuudessa paljastettiin myös, että Rööperin tarina on saamassa jatkoa arvostetun elokuvaohjaajan Olli Saarelan käsissä.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!