fbq
Uutiset
25.09.2017 09:01
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus
Tom Sjöberg
Tom Sjöberg esitteli Seiskalle rohkeita kuvia prostituoitu ”Saarasta”: Tällainen nainen on Aarnio-vyyhdin avaintodistaja
Uutiset
25.09.2017 09:01
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus

Helsingin huumepoliisin entisen päällikön Jari Aarnion rikosvyyhti lähti purkautumaan prostituoitu ”Saarasta”.

LUE LISÄÄ: TOM SJÖBERG TUNSI HYVIN AARNIO-VYYHDIN AVAINTODISTAJAN: ”SAARA” OLI NAMUKARKKI, JOTA KUTSUTTIIN PIKKU-LOLITAKSI!

”Saara” tunnetaan Helsingin alamaailmassa hyvin. Yksi naisen hyvin tuntevista on Rööperin kuninkaana tunnettu pornokauppias Tom Sjöberg.

Tom Sjöberg ja kuvat prostituoitu "Saarasta"

Lokakuussa uuden Harri Nykäsen kanssa uuden Rööperi­-kirjan julkaise Tom esittelee Seiskalle kuvia nuoresta ”Saarasta”. Hän törmäsi kuviin kirjan taustatöitä tehdessään.

”Joutuu sotkuihin mukaan”

Alamaailman lisäksi ”Saara” on tullut vuosien saatossa tutuksi myös poliiseille. Hän istui ensimmäisen kerran poliisikuulusteluissa, kun hänen poikaystävänsä tapettiin Punavuoren kaksoismurhassa vuonna 1992.”Saara” järjesti myös poliisien, syyttäjien ja asianajajien osoitteita Raimo Tienhaaran niin sanotulle tappolistalle vuonna 1998. Tässä yhteydessä ”Saara” tutustui myös Aarnioon, joka oli Tienhaaran tappolistalla.

– ”Saaralla” on vähän sellainen maine, että hänen kanssaan joutuu aina johonkin sotkuun mukaan. Tehtiinhän hänen kodissaan aikoinaan myös Volkan Ünsalin palkkamurha.

Suuttui Aarniolle

Tom tiesi, että yksi ”Saaran” luona usein käyneistä vieraista oli Aarnio.

– Jossakin vaiheessa ”Saara” väitti, että Aarnio oli huijannut häneltä rahaa. Häntä v**utti, enkä usko, että kyse olisi mustasukkaisuudesta. ”Saara” kertoi asiasta poliisille, mutta kun juttu ei edennyt, hän meni sisäministeriöön. Sitten alkoikin tapahtua, Tom muistelee.

Käräjäoikeudessa Aarniota syytettiin myös "Saaran" rahojen kavaltamisesta, mutta syytteet hylättiin. Asiasta ei valitettu hovioikeuteen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »