fbq
Uutiset
22.04.2017 16:56
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Annika Palmun kotialbumi, Jatkoaika.com
Annika Palmu
Todellinen enkeli! Onko kurvikas Annika Palmu, 22, Suomen seksikkäin cheerleader? ”Treffikutsuja on tullut”
Uutiset
22.04.2017 16:56
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Annika Palmun kotialbumi, Jatkoaika.com

Tampereen Tappara on perustellusti terästä. Kirvesrinnat pelaavat parhaillaan viidettä kertaa peräkkäin Liigan finaaleissa sivuten samalla liigaennätystä.

Tänä keväänä Tapparan finaaliterävyys on kuitenkin koetuksella, sillä Kuopion KalPa on ollut sille kova kanto kaskessa. Ennen lauantain kolmatta finaalikoitosta tilanne on se, että otteluvoitot ovat kuopiolaisille 2-0.

Tuesta tamperelaisten menestys ei varmuudella jää kiinni, sillä porkkanapöksyjä kannustaa katsomossa yksi Liigan kauneimmista cheerleadereista.

TAUSTAA: Vau, mitä mimmejä! Tapparalla ja KalPalla on häikäisevän kauniit cheerleaderit! 

Annika Palmu

Hänen nimensä on Annika Palmu. 22-vuotias lakia opiskeleva vaaleaverikkö on Tapparan tanssityttöjen Sparkling Starsin kapteeni.

Ja kyseessä onkin sitten sen luokan ilmestys, että monien mielestä Annika voisi halutessaan vaihtaa heittämällä huiskat Miss Suomen tiaraan.

Oletko jopa Suomen seksikkäin cheerleader?

- En kyllä osaa sanoa... Minulla ei ole siihen vastausta, Annika nauraa häkeltyneenä.

- En osaa vastata tähän ollenkaan!

 

@tapparafansofficial NYT katseet ylös ja täysillä eteenpäin! ??Me ei olla valmiita kesälomalle ????

Henkilön Sparkling Stars ?? (@sparklingpromotions) jakama julkaisu

Annikan pätevyys ja tanssitaidot eivät ole sattumaa. 22-vuotiaalla nuorella naisella on pitkä tanssitausta – kaunotar kun pistänyt jalalla koreasti jo lapsuudesta asti.

- Kun oma kilpaura showtanssissa loppui, aloin etsiä jotain sopivaa eläkepäiville, Annika kertoo.

- Innostuin sitten tästä cheerleadingista kovasti. Nyt taitaa olla jo kuudes kausi menossa. Ja kun on ollut pidempään mukana, niin vastuukin on kasvanut.

Nykyisenä Sparkling Starsin vetäjänä Annika vastaa toisen tytön kanssa huutosakin valmennuksesta ja ryhmän koreografioista.

- Kapteeneiksi meitä kutsutaan ja toiset pidempiaikaiset tytöt ovat varakapteeneja. Mutta kyseessä ovat hyvin leikkimieliset nimet, ja ne ovat lätkän puolelta lainattu, Annika korostaa.

Annika Palmu

Luonnostaan liikunnallinen Annika kertoo harrastavansa tanssin lisäksi salilla käyntiä sekä lenkkeilyä. Näyttävä ilmestys jaksaakin kannustaa omiaan siihen malliin, että tulikuuma blondi on noteerattu myös muilla liigapaikkakunnilla.

- Jonkun verran on tullut lisää Instagram-seuraajia, ja… Kyllä joitain treffikutsujakin on tullut, 
Annika naurahtaa.

- Mutta kaikki kommentit ja yhteydenotot ovat onneksi olleet tosi asiallisia.

Kotikaupungissaan Tampereella vaaleaverikkö tunnistetaan kadulla tämän tästä.

- Tietty Tapparan fanit tunnistavat ja moikkailevat, mutta he ovat moikkailleet jo pidemmän aikaa. Ei tämä ole mitenkään käsistä lähtenyt!

Annika Palmu

On hyvin mahdollista, että monet kiekkojännärit käyvät pelitapahtumien lisäksi kuumana myös katsomossa kannustavaan Annikaan.

Mutta ennen kuin kukaan lähtee ruusukimppuostoksille tai suunnittelee hoilaavansa serenadia Annikan ikkunan alla, hän lähettää ihailijoilleen seuraavanlaiset terveiset:

- En ole tällä hetkellä vapailla markkinoilla!