Niina Kuhta löysi uuden rakkaan Tinderistä.

Tinderistä uuden rakkaan löytänyt Niina Kuhta: ”Tavallaan tämä myös vähän pelottaa!”

13.11.2019 20:01

Vuoden 2018 Miss Plus Size ja hääpukuliikeyrittäjä Niina Kuhdan, 37, järjestyksessään toinen avioero sai lainvoiman vasta alkusyksystä, ja jo nyt kaunottaren käsikynkässä kulkee uusi mies.

Hätiköinnistä ei silti ole kyse. Tinderissä tavanneet rakastavaiset tutustuivat toisiinsa tarkkaan ennen ensitreffejä.

– Löimme pöytään kaikki unelmamme ja toiveemme. Meillä oli toisistamme kovat odotukset, mutta ne kaikki ylittyivät kirkkaasti, Niina ylistää.

Lue myös: Biologinen kello tikittää! Lapsettomuudesta kärsinyt Niina Kuhta ei luovu toivosta: ”Tässä alkaa tulla ikäpaineita!”

Niina Kuhta kertoi uudesta suhteestaan Nestlén tiedotustilaisuudessa. – Meillä oli mieheni kanssa heti ensitreffeillä vahvoja tunteita. Tutustumme toisiimme jatkuvasti paremmin ja paremmin!
Niina Kuhta kertoi uudesta suhteestaan Nestlén tiedotustilaisuudessa. – Meillä oli mieheni kanssa heti ensitreffeillä vahvoja tunteita. Tutustumme toisiimme jatkuvasti paremmin ja paremmin!

 

Seiskan paparazzinkin haaviin päätynyt mysteerimies on 42-vuotias kansainvälisen kaupan ammattilainen. Tosin Niina puhuu mieluummin hellästä ja rakastavasta nallekarhusta.

– Ja silti hän on ihana, miehekäs mies! Olen itsekin todella hellä ja rakastava, hän on aivan samanlainen. Siihen minä hänessä ihastuin.

Lue myös: Paparazzi iski! Tässä on Suurin pudottaja -tähti Niina Kuhdan uusi rakas!

– Tavallaan tämä myös vähän pelottaa, koska olen niin monesti saanut rakkaudessa näpeilleni. Meillä on kuitenkin mieheni kanssa hyvin samanlaiset tulevaisuudensuunnitelmat, joten tästä voi tulla hyväkin juttu.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan arkisto ja Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!