Niina Kuhdan biologinen kello tikittää.

Biologinen kello tikittää! Lapsettomuudesta kärsinyt Niina Kuhta ei luovu toivosta: ”Tässä alkaa tulla ikäpaineita!”

12.11.2019 17:01

Vuoden 2018 Miss Plus Size ja hääpukuliikeyrittäjä Niina Kuhta, 37, on nopea liikkeissään. Hänen järjestyksessään toinen avioeronsa sai lainvoiman vasta alkusyksystä, ja jo nyt kaunottaren käsikynkässä kulkee uusi mies.

Lue myös: Rakastunut Niina Kuhta paljastaa: Uusi kulta löytyi Tinderistä – ”Olen valmis etenemään nopeasti!” Katso yhteiskuva!

Hätiköinnistä ei silti ole kyse. Tinderissä tavanneet rakastavaiset tutustuivat toisiinsa tarkkaan ennen ensitreffejä.

– Löimme pöytään kaikki unelmamme ja toiveemme. Meillä oli toisistamme kovat odotukset, mutta ne kaikki ylittyivät kirkkaasti, Niina ylistää.

Lue myös: Paparazzi iski! Tässä on Suurin pudottaja -tähti Niina Kuhdan uusi rakas!

Niina Kuhta kertoi uudesta suhteestaan Nestlén tiedotustilaisuudessa. – Meillä oli mieheni kanssa heti ensitreffeillä vahvoja tunteita. Tutustumme toisiimme jatkuvasti paremmin ja paremmin!
Niina Kuhta kertoi uudesta suhteestaan Nestlén tiedotustilaisuudessa. – Meillä oli mieheni kanssa heti ensitreffeillä vahvoja tunteita. Tutustumme toisiimme jatkuvasti paremmin ja paremmin!

Ikäpaineita lapsesta

Niinan biologinen kello tikittää jo kuulemma siihen malliin, että kohta pitäisi alkaa tapahtua. Sen tietää myös uusi kulta.

– Tein selväksi, että haluan vielä naimisiin – en ole siitä ajatuksesta luopunut. Ja kyllä minä edelleen lapsesta ja perheestä haaveilen, vaikka olenkin kipuillut sillä.

Lue myös: Kun Niina Kuhta oli esitellyt Seiskassa sinkkukotinsa, myös naiset alkoivat lähettää iskuyrityksiä: "Tuntuu hassulta!"

Lapsettomuudesta kärsinyt kaunotar uskoo vielä voivansa tulla raskaaksi.

– Tässä alkaa vain hiljalleen tulla ikäpaineita, kun täytän kohta 38 vuotta ja olen yhä lapseton. Olen tästäkin puhunut avoimesti rakkaalleni.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan arkisto ja Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!