fbq
Uutiset
15.06.2018 07:55
Teksti: Sami Spåra|Kuvat: Seiskan arkisto
Tape Valkonen ja Tiina Jylhä eivät voi selvittää suhdekriisiään.
Tiina Jylhän ja Tape Valkosen järkyttävä aviokriisi: Tiina vaikenee – Tape viruu tutkintavankeudessa!
Uutiset
15.06.2018 07:55
Teksti: Sami Spåra|Kuvat: Seiskan arkisto

Kauneusyrittäjä Tiina Jylhän, 55, aviomies Tapani ”Tape” Valkonen, 57, vangittiin 20. toukokuuta todennäköisin syin törkeästä dopingrikoksesta epäiltynä.

Dopingtutkinnan yhteydessä paljastui, että hän on viettänyt Tiina-vaimoltaan salaa öitä lappeenrantalaisen 59-vuotiaan naisen luona.

Lue lisää: Tiina Jylhän Tape-miehellä toinen nainen – rikostutkinta paljasti salasuhteen!

Seiskalle kerrottujen tietojen mukaan Tapen salasuhde paljastui Tiinalle juuri nyt käynnissä olevan rikostutkinnan myötä. Pettäminen on jatkunut ainakin vuoden. Tiina ja Tape ovat olleet yhdessä 12 vuotta.

Tiina ei kommentoi

Lähipiirin mukaan Tiina on hyvin järkyttynyt pettämisuutisesta. Mieheensä hän ei ole voinut olla yhteydessä asian selvittämiseksi, sillä tämä on edelleen tutkintavankeudessa.

Tiina ei halunnut kommentoida asiaa Seiskalle sanallakaan.

Lue myös: Seksikkäät K18-sokkikuvat! Tässä ovat Tiina Jylhän häkellyttävän upeat Playboy-otokset – ”Tapen mielestä ne ovat uskomattoman hienot!”

Kohuliitto

Tiinan ja Tapen liitto on kestänyt kohuja ennenkin. Vuonna 2016 Tape oli tutkintavankeudessa dopingrikoksesta epäiltynä. Vapauduttaan Tape kertoi Seiskalle:

– Vankilassa ulkoilut järjestettiin pienessä häkissä. Päätin, etten mene enää koskaan eläintarhaan. Häkkielämän täytyy tuntua eläimistäkin kauhealta.

Lue myös: Tiina Jylhä ja Tape Valkonen esittelevät 1200 neliön ja 16 huoneen ökyasuntonsa - sisäkuvat!

Tiina järjesti miehelleen kunnon hemmottelupäivän helsinkiläishotellissa tämän vapauduttua vankilasta.

– Tapen tytär kävi hakemassa hänet vankilasta, ja sillä välin minä järjestin hotellilla kaiken valmiiksi. Tapea odotti herkkuja notkuva ruokapöytä, porekylpy, hieroja ja tietysti kunnon sänky, Tiina-vaimo kertoi tuolloin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »