fbq
Uutiset
14.06.2018 07:33
Teksti: Sami Spåra|Kuvat: Seiskan arkisto
Tiina Jylhän Tape-miehellä on salarakas.
Tiina Jylhän Tape-miehellä toinen nainen – rikostutkinta paljasti salasuhteen!
Uutiset
14.06.2018 07:33
Teksti: Sami Spåra|Kuvat: Seiskan arkisto

Yrittäjä Tapani ”Tape” Valkonen, 57, vangittiin 20. toukokuuta todennäköisin syin törkeästä dopingrikoksesta epäiltynä. Valkonen on tunnettu kehonrakentajana ja kauneusyrittäjä Tiina Jylhän, 55, aviomiehenä.

Lue myös: Tiina Jylhän aviomies Tape Valkonen vangittiin: epäillään törkeästä rikoksesta – kahden vuoden vankilatuomio uhkaa!

Pariskunta muutti Suomesta Tallinnan Viimsiin kuutisen vuotta sitten. Viime vuosina Tape on säännöllisesti matkustanut Tallinnasta Suomeen ja Helsinkiin.

Seiskan saamien tietojen mukaan Helsingin-matkat ovat usein olleet peitetarina reissun todellisille syille. Tosiasiassa lihaskimppu matkusti lukuisia kertoja Lappeenrantaan, missä hän majoittui lappeenrantalaisen, 59-vuotiaan naisen luona.

Lue myös: Seksikkäät K18-sokkikuvat! Tässä ovat Tiina Jylhän häkellyttävän upeat Playboy-otokset – ”Tapen mielestä ne ovat uskomattoman hienot!”

Seiskalle kerrottujen tietojen mukaan Tapen salasuhde paljastui Tiinalle juuri nyt käynnissä olevan rikostutkinnan myötä. Pettäminen on jatkunut ainakin vuoden.

Lue lisää Tape Valkosen salasuhteesta ja Tiina suhtautumisesta asiaan torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »