fbqTiina Jylhän Tape-miehellä toinen nainen – rikostutkinta paljasti salasuhteen! | Seiska
Tiina Jylhän Tape-miehellä on salarakas.

Tiina Jylhän Tape-miehellä toinen nainen – rikostutkinta paljasti salasuhteen!

Uutiset | 14.06.2018 07:33

Yrittäjä Tapani ”Tape” Valkonen, 57, vangittiin 20. toukokuuta todennäköisin syin törkeästä dopingrikoksesta epäiltynä. Valkonen on tunnettu kehonrakentajana ja kauneusyrittäjä Tiina Jylhän, 55, aviomiehenä.

Lue myös: Tiina Jylhän aviomies Tape Valkonen vangittiin: epäillään törkeästä rikoksesta – kahden vuoden vankilatuomio uhkaa!

Pariskunta muutti Suomesta Tallinnan Viimsiin kuutisen vuotta sitten. Viime vuosina Tape on säännöllisesti matkustanut Tallinnasta Suomeen ja Helsinkiin.

Seiskan saamien tietojen mukaan Helsingin-matkat ovat usein olleet peitetarina reissun todellisille syille. Tosiasiassa lihaskimppu matkusti lukuisia kertoja Lappeenrantaan, missä hän majoittui lappeenrantalaisen, 59-vuotiaan naisen luona.

Lue myös: Seksikkäät K18-sokkikuvat! Tässä ovat Tiina Jylhän häkellyttävän upeat Playboy-otokset – ”Tapen mielestä ne ovat uskomattoman hienot!”

Seiskalle kerrottujen tietojen mukaan Tapen salasuhde paljastui Tiinalle juuri nyt käynnissä olevan rikostutkinnan myötä. Pettäminen on jatkunut ainakin vuoden.

Lue lisää Tape Valkosen salasuhteesta ja Tiina suhtautumisesta asiaan torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Sami Spåra
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!