fbq
Uutiset
23.05.2018 14:56
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
Tape
Tiina Jylhän aviomies Tape Valkonen vangittiin: epäillään törkeästä rikoksesta – kahden vuoden vankilatuomio uhkaa!
Uutiset
23.05.2018 14:56
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska kertoi aiemmin tänään keskiviikkona (23.5.), että kauneusalan yrittäjän Tiina Jylhän aviomies Tapani ”Tape” Valkonen pidätettiin yllättäen Helsingissä sunnuntaina (20.5.). 

TAUSTAA: JUURI NYT: TIINA JYLHÄN MIES TAPANI ”TAPE” VALKONEN PIDÄTETTIIN!

Helsingistä Tape kuljetettiin Lappeenrantaan, ja hänet vangittiin tänään Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa. Tapea epäillään törkeästä dopingrikoksesta. Hänet vangittiin todennäköisin syin epäiltynä, joka on kahdesta vangitsemisperusteesta vahvempi. Rikoksesta vangitaan yleensä todennäköisin syin epäiltynä, jos kyseessä on rikos, josta ei ole säädetty lievempää kuin kahden vuoden vankilatuomio. Tapausta tutkii poliisin sijaan tulli, joten ilmeisesti Tapen epäillään osallistuneen dopingaineiden maahantuontiin.

Tullin tutkinnanjohtaja ylitarkastaja Vesa Ruotsalainen oli jopa tutkintaa johtavaksi viranomaiseksi vähäsanainen, eikä suostunut kommentoimaan tutkintaa sanallakaan. 

Joka tapauksessa saman jutun tiimoilta epäillään useita henkilöitä, ja ainakin osaa heistä on tänään esitetty vangittavaksi.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Tape vangitaan samasta rikoksesta epäiltynä. Helsingin käräjäoikeus vangitsi Tapen samoin perustein vuoden 2016 heinäkuussa.

TAUSTAA: TIINA JYLHÄN AVIOMIES VAPAUTUI VANKILASTA!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »