Tiesitkö? Näiden 90-luvun maailmantähtien taustatanssijana kohublondi Henna Peltonen on ollut - katso!

Uutiset | 07.11.2018 15:33

Fitness-kaunotar Henna Peltonen luotsaa luomumissikisojen ohessa myös tanssiryhmä NiceKonetta. Kohukaunotar paljastaa tuoreessa blogikirjoituksessaan, kenen kaikkien 1990-luvun artistien taustatanssijana hän on ollut. 

Lue myös: UUH, MITKÄ TANSSILIIKKEET! HENNA PELTONEN KEIKKAILEE "KUUMAN, KOSTEAN HIKISESSÄ" ALANYASSA - KATSO SEKSIÄ TIHKUVAT UIMAPUKUKUVAT JA VIDEOT!

Henna nähtiin aiemmin Lamourettes-tanssiryhmän riveissä, kunnes hän perusti oman ryhmän, jonka kautta hän tekee edelleen tanssikeikkoja artisteille ja bändeille. 

Kohukaunotar oli aikoinaan taustatanssijana saksalaisen Culture Beat - eurotrance-yhtyeen riveissä vuoden mittaisella kiertueella. Siitä seurasi kiertue italialaisen Living Joyn kanssa. 

Vaikuttava CV

Henna on tehnyt nyt neljä vuotta keikkaa Dr. Albanin kanssa. Mies tunnetaan lukuisista hiteistään, kuten Sing Hallelujah! ja Its My Life.

Tämän ohessa kohukaunotar on keikkaillut lukuisten 1990-luvun hittinikkareiden, kuten Snapin, Paradision, Dazen, Mr.presidentin, La Bouchen, sekä Baywatch-sarjastakin tutun David Hasselhoffin kanssa. 

Lue myös: DAVID HASSELHOFF PALJASTAA SEISKALLE SUHTEENSA SALAISUUDEN – KIHLOISSA 27 VUOTTA NUOREMMAN KANSSA: TÄMÄ OLISI HYVÄ YLEISVINKKI KAIKILLE PARISKUNNILLE!

- Paljon kysellään millaista on keikkailla edellämainittujen artistien kanssa ja voin sanoa, että paljon on nähty ja koettu eikä mikään keikka ole ainakaan samanlainen, Henna kirjoittaa blogissaan. 

Uusia ysärikiinnityksiä

Myös toinen suomalainen kohukaunotar, Jasmin Mäntylä, on tehnyt yhteistyötä 1990-luvun artistien kanssa. Jasmin esiintyi vuonna 1998 Sash! -yhtyen ja Dr. Albanin Colour of the world -singlen musiikkivideolla. Musiikkivideo kuvattiin Islannissa. 

Lue myös: JASMIN MÄNTYLÄ JÄRKYTTYI: RAISKAUKSESTA SYYTETTY SASH!-TÄHTI ON YSTÄVÄNI!

Ystävänsä tavoin myös Henna pääsee tekemään yhteistyötä Shash!:n kanssa.

Ensi vuonna tulen edelleen jatkamaan ysärikeikkoja, joten festareilla nähdään ja heti tammikuussa 25.1.2019 esiinnyn Dj Sashin taustalla Turun Aalto yökerhossa! Dj Sashilla on 22 miljoonaa myytyä levyä kansainvälisesti. Hienoa päästä keikkailemaan yhdessä myös hänen kanssaan. Varmasti tulossa mieletön show, joten laitahan jo päivämäärän kalenteriin, Henna vinkkaa.

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!