David Hasselhoff paljastaa Seiskalle suhteensa salaisuuden – kihloissa 27 vuotta nuoremman kanssa: Tämä olisi hyvä yleisvinkki kaikille pariskunnille!

Hllwd | 04.11.2017 16:06

Ritari Ässä -ajoista on kulunut jo yli kolme vuosikymmentä, mutta aika ei tunnu hidastavan David Hasselhoffin tahtia. Nuori kihlattu ja tulevat projektit pitävät hänet timmissä kunnossa. 65-vuotias tähti on kihloissa 38-vuotiaan Hayley Robertsin kanssa. Heidän tarinansa on yhtä epätodellinen kuin Hoffin koko elämä.

He tapasivat 2011 Walesissa, kun Hayley tuli pyytämään Davidia yhteiskuvaa.

– Joku ihminen vain tekee heti todella suuren vaikutuksen. Ihan muutaman tapaamisen jälkeen tiesin, et-ten voi elää ilman häntä. Se oli ihmeellistä, Hasselhoff muistelee.

Suhde eteni nopeasti, ja nyt pari asuu Kaliforniassa. Viime vuonna David viimein kosi nuorikkoaan.

Lue myös: David Hasselhoffin naisystävä shoppaili Helsingissä - kuvat!

– Myönnän miettineeni paljon ikäeroamme ja sitä, jos hän kieltäytyykin. Monen vuoden jälkeen kynnys kosia nousee aina korkeammalle. Onneksi hän vastasi myöntävästi.

Pari oli seurustellut viisi vuotta, ja Hayley osasi odottaa tärkeää kysymystä, vaikka aiheesta oli myös vitsailtu.

– Olin useaan kertaan pyytänyt häntä vaimokseni, mutta hän ei tiennyt milloin olisin tosissani. Tällä kertaa hän ymmärsi, kun otin sormuksen esille, Hasselhoff muistelee.

Ei salattavaa

Pariskunnan suhteen salaisuus on Davidin mielestä hyvin yksinkertainen.

– Aito rakkaus! Tiedämme, ettemme voi elää ilman toista. Kuulostaa kliseeltä, mutta niin se vain on. Olisin onneton ilman häntä.

Hollywoodissa kaikkia suhteita seurataan tarkasti. Niin myös tätä, sillä Davidilla on takanaan kaksi avioliittoa. Niistä viimeisin on edelleen otsikoissa elatusmaksukiistojen vuoksi.

Lue myös: David Hasselhoff, oletko koskaan ollut suomalaisnaisen kanssa? Videohaastattelu!

– Olen julkisessa ammatissa ja itse urani valinnut. Ymmärrän ihmisiä kiinnostavan myös henkilökohtaiset asiani, mutta ei minulla ole mitään salattavaa. Miksi en kertoisi kuulumisistani, varsinkin jos asiat ovat hyvin. Onnellisuus tässä kaupungissa ei ole itsestäänselvyys!

Suomalaiset ovat upeita

Suomessa useaan otteeseen vieraillut sekä työskennellyt David rakastaa vaimonsa lisäksi myös maatamme.

– Suomi on mahtava maa, olimme siellä Hayleyn kanssa taas kesällä. Siellä on aivan upeita ihmisiä sekä paikkoja. Tulemme takaisin milloin vain!

Hollywood-tähti pyytää vaimonsa mukaan työmatkoilleen niin usein kuin mahdollista.

– Nautimme toistemme seurasta, eikä meidän tarvitse keksiä tekosyitä yhdessäololle. Tämä olisi hyvä yleisvinkki muillekin. Viettäkää aikaa yhdessä, antakaa toisillenne mahdollisuus olla lähellä ja mukana arjessanne. Yhteiset harrastukset ja tavalliset koti-illat ovat parasta mitä tiedän.

David innostuu selostamaan ja korostaa, kuinka tärkeää on myös arvostaa puolisoaan.

– Minä muistan häntä usein pienilläkin asioilla. Toisen arvostus ja muistaminen ei vaadi penniäkään.

Nauru auttaa ongelmiin

Pariskunnan suhde vaikuttaa jopa liian täydelliseltä. He haluavat pienet intiimit häät Italiassa ja hyvän laadukkaan esiintyjän kuten Il Divo. Suhteen rosoisuutta on turha etsiä.

Lue myös: Kuva hetkestä juuri ennen kuin David Hasselhoff tarttuu Amanda Harkimoa rinnoista - voi herttinen, katso!

– Tietenkin riitelemme ja kinastelemme kuten muutkin pariskunnat. En kuitenkaan pysty olemaan Hayleylle vihainen.

David sanoo kinastelujen kääntyvän aina lopulta huumoriksi.

– Pitää osata nauraa itselleen ja asioille, jotka tapahtuvat ympärillämme. Iloisuus ja positiivisuus tarttuvat miltei poikkeuksetta muihinkin, eikä silloin voi hävitä.

Teksti:Semira Ben-Amor
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!